Ing. Petr Kunc

  • TOP 09
  • Židenice
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2019 13:46:04

Úkolem číslo 1 pro nás bude uspět v evropských volbách

Úkolem číslo 1 pro nás bude uspět v evropských volbách

Brněnská buňka TOP 09 si na sněmu regionální organizace zvolila nové vedení. Post předsedy obhájil úspěšný komunální a regionální politik Petr Kunc (40).

Místostarosta MČ Brno-Židenice Petr Kunc neměl ve volbě protikandidáta a získal tak důvěru 84 % delegátů. „Chceme zkušenosti z městských částí promítnout do opoziční práce vůči magistrátní koalici. Úkolem č. 1 pro nás ale bude uspět v evropských volbách, ve kterých se nám podařilo na národní úrovni vytvořit silnou koalici. V té je třeba pokračovat i na úrovni krajů, měst a obcí,“ říká Petr Kunc.

Pozici místopředsedy obhájil také starosta MČ Brno-Černovice Ladislav Kotík (41) a druhým místopředsedou byl zvolen Jindřich Cinka (34), majitel čajovny a kavárny. „Mým hlavním úkolem bude hledat společnou řeč, společná témata a společná řešení s lidmi mimo TOP 09, především v ostatních spřízněných stranách a hnutích. Protože i když se s nimi na mnohém neshodneme, máme společného víc, než si myslíme,“ popisuje Jindřich Cinka.

Regionální výbor brněnské TOP 09 doplňuje ještě dalších šest členů, kteří se v nejbližších dnech a týdnech soustředí na podporu kandidátky do evropských voleb a intenzivní práci v jednotlivých městských částech.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama