Mgr.Bc. Karel Světnička

Předseda Moravské a Slezské pirátské strany
  • MS Piráti
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.03.2019 17:00:41

Madeleine Albrightová: vidí nebezpečí "hnědnutí" a "rudnutí" mladých politiků?

Madeleine Albrightová: vidí nebezpečí "hnědnutí" a "rudnutí" mladých politiků?

Pozorní uměli poznat v jejich slovech, že asi bedlivě sleduje naši současnou politickou scénu. Jako by viděla, že se mezi novými mladými politiky objevuje něco, co vedlo k likvidaci demokracie nacisty i komunisty....

 

...Šikovně se marketingově zabalili do vlajky s lebkou a hnáty. Kážou vodu a pijí víno. Voliči je měli na kohosi pustit, než jim došlo, že je měli pustit ke korytům. Navenek prý černí, uvnitř rudě-zelení. S příměsí hnědé mazlavé hmoty. Říkejme jim třeba Piroši. Nebo Pelmeni.

Dlouholetá přední americká politička a ministryně zahraničních věcí paní Madeleine Albright občas zavítá do země svého původu. Tu k nějakému výročí, jindy k vydání její další knihy. Tentokrát to bylo obojí. Slavili jsme 20 let od vstupu do NATO, a také prezentovala svoji novou knihu "Fašismus - varování". Měla při své návštěvě dvě větší veřejná vystoupení. První bylo na Právnické fakultě UK, a druhé ve veřejnoprávní TV v pořadu Interview ČT24.

Při sledování obojího šlo z jejich slov hlavně poznat, že ji jde o ochranu svobody, demokracie a jejich hodnot. Výročí NATO nevěnovala tolik pozornosti, jako jinému tématu - fašismu. Ukázala, že stále hrozí nebezpečí, že si klidně můžeme zopakovat jak hrůzy vraždění od socialistů (národních), tak i zvěrstva komunistů.

Řekla, že sice obě formace se k moci většinou dostaly nenápadně díky demokratickým volbám, ale to díky tomu, že nabídli nová jednoduchá řešení různých problémů a nedostatků. Sliby pak nejenže neplnili, ale dokonce to, co sami tak vehementně kritizovali, provedli v ještě horší podobě. Počínalo to tím, že začali nenávistnými útoky rozdělovat společnost na ty s NAŠÍ pravdou, byť fanaticky pomílenou, a názory ostatních -kdo nejde s námi, jde proti nám! Pochopitelně jde o ignorování toho, že vítězové voleb zde nejsou jen pro zájmy, třeba sliby podvedených, svých voličů, ale naprosto všech voličů.

Albrightová sice říká, že čerpala z nástupu Mussoliniho, Hitlera i komunistů. Jenže buď se historie opakuje nebo vidí, co se děje na naší politické scéně.

Máme sice zákony o zločinech komunismu, ale převlečení komunisté, či jejich špičky nám vládnou dále. Dokonce nás ve velkém v mnohém ovládají. Kde už jsou starší a nestačí, tak to nacisté i komunisté přenechali svým potomkům, mnohdy i vnoučatům. Tak nová parlamentní politická strana, jako by ze zcela nových mladých lidí slibuje jednoduchá rychlá řešení, na která slyší nejen jejich neznalí lépe manipulovatelní vrstevníci, ale také starší voliči unavení různým politickým handrkováním a aférami posledních let. Mnohdy jen s s přáním - zvolili jsme je, že tvrdili, že jsou jiní, tak máme do voleb klid.

article_photo (web terryhoponozky)

Jenže vůbec pak nesledují i jiné věci, které jen sem tam problesknou. Podobně zmanipulovaní a přednostními účelovými nepravdivými informacemi pravidelně zásobovaní novináři píší, co je jim předloženo. Pochopitelně ti jsou vděční za "účelově předžvýkaný" textový materiál, tak nepátrají. V lepším případě. V tom horším i za patřičnou úplatu. A tak nechtějí vidět mediálně prezenovanou nenávist jejich stranického místopředsedy známého svým pelmeňovým na postsovětské (nyní dočasně ruské) ambasádě, k židům. Stejně tak trestnou činnost proti naší republice. Nebo nevidí, že jejich parlamentní personalista, původem ze Sudet, přednostně umísťuje do teamu poradců členů zákonodárného sboru osoby rovněž původem ze Sudet. A právě tyto nikým nevolené a na první pohled nové osoby pak v zákulisí rozhodují o tom, jak útočit proti osobnostem, které se zásadně zasloužili o svobodu a demokracii v této zemi. A dokonce si platí z veřejných prostředků osoby, které sloužily zločinům komunismu na vnitru v době, kdy mnoho politických vězňů sedělo v kriminálech. Tyto osoby mediálně podporují osoby, které vystudovaly komunistický boj proti svobodě, a to dokonce s užitím zbraní proti obyvatelstvu své země - pochopitelně užití zbraní ve prospěch zločinného komunistického režim. Záhadně jim nevadí, že takové osoby nyní působí na území jednoho ze zakladatelů NATO. Naprosto, ale naprosto, určitě neví, že tyto osoby mohou působit ve prospěch nástupnické KGB - nyní FSB. Určitě to naši "noví mladí" nikomu u plastikové misky s pelmeněmi na Ruské ambasádě neprozradili. Návrh spoluúčastníka komunistických zločinů na státní vyznamenání prý byl podle oněch "čistých mladých" omyl. Ano, myšleno upřímně, opravdu, ale opravdu to byl omyl. K památce Jana Palacha byly jen rádoby vzpomínky po uveřejnění zprávy, že toho ignorují. Aktivní spoluúčast Tomáše Zimy (podvodem rektor UK) na zločinech komunismu jim nevadí, stejně jako
nešetření trestních oznámení na jeho činnost, a dokonce jim nevadí ani jeho rozhazování veřejných prostředků ve prospěch firem založených vrcholovými důstojníky StB. Babiš jim asi vadí jen proto, že to možná může vadit některým jejich voličům, ale kdoví jestli....

Ano, prý vzešli ze svobodných demokratických voleb. Šikovně se marketingově zabalili do vlajky s lebkou a hnáty. Kážou vodu a pijí víno (jak v praxi dokázali nedávnou podporou radikálního omezování internetu policií). Od občasné těžby kryptoměn za peníze nás všech směřují ke smělým plánům sociálního inženýrství a developerským zakázkám. A utužování totality ducha. Navek prý černí, uvnitř rudě-zelení. S příměsí hnědé mazlavé hmoty. Odhodlá se někdo konečně podívat a zkontrolovat, co tihle potomci komunistů a nácků dělají ve skutečnosti nebo musíme spoléhat jen na knihu paní Madaleine Aubright?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama