Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.03.2019 9:34:11

Vstřícnost Německa vůči imigrantům je bezpečnostním rizikem pro Evropu!

Vstřícnost Německa vůči imigrantům je bezpečnostním rizikem pro Evropu!

Německo neví, jak se vypořádat s problémy souvisejícími s imigrací a bude ještě dlouho nést následky své vstřícné politiky, kterou jako jeden z hlavních představitelů Evropské unie praktikuje vůči imigrantům.

Imigranti a to hlavně z muslimských zemí, si s sebou přinášejí svou ideologii, zákony a praktiky, které jsou neslučitelné s evropskou kulturou.

Politika Angely Merkelové ve vztahu k imigrantům dosáhla svého vrcholu v roce 2015, kdy se jejich počet vyšplhal k jednomu milionu. Země Evropské unie, prezentované převážně německou kancléřkou Angelou Merkelovou a francouzským prezidentem Emmanuelem Macronem, to vysvětlovaly jako humanitární pomoc uprchlíkům. Ti jsou definováni jako osoby, které prchají před ozbrojeným konfliktem nebo pronásledováním a z tohoto důvodu může být jejich návrat domů smrtelně nebezpečný. Statut uprchlíka je definován v Úmluvě o uprchlících z roku 1951, Protokolu z roku 1967 a Úmluvě o uprchlících Organizace africké jednoty z roku 1969. Takových uprchlíků je ale z celkového množství příchozích do zemí EU minimum. Převážně se jedná o imigranty, kteří přicházejí do Evropy z důvodů, aby si realizovali své sny, tj. zvýšení životní úrovně, která je zajištěna štědrými sociálními dávkami. Při takto velkém přesunu jednotlivců a skupin v prostoru je spolu s porodností a úmrtností klíčovým prvkem v procesu dalšího populačního vývoje a výrazně ovlivňuje společenské a kulturní změny původních obyvatel na daném území. Proces příchodu nelegálních imigrantů do zemí EU není ještě zdaleka vyřešen (vloni jich bylo skoro 150 tisíc). Tato nelegální imigrace je organizována sítěmi převaděčů, kterým tato forma organizovaného zločinu obchodu s lidmi přináší nemalé zisky.

Imigranti se tak do cílových zemí dostávají bez řádného oprávnění (vízum, pobytové oprávnění atd.). Následným podáním žádosti o mezinárodní ochranu (azyl) je legalizován jejich právní status. Azyl ale nedostanou všichni nelegální imigranti, kteří zažádají o mezinárodní ochranu, a proto využívají různé formy, jak ho získat. Zde hovoříme hlavně o imigrantech pocházejících z muslimských zemí (kterých je většina), vyznávajících islámskou ideologii, kterou následně aplikují a rozvíjí v hostitelských zemích. Jednou z těchto forem je například uzavírání sňatků dle práva šaría, kde není stanoven žádný věkový limit pro manželství. Imigranti v roli ženatých tak mají vyšší šance k získání azylu.

Za nelegální imigrací stojí také řada vlivných osob a organizací, mající za cíl zničit tradiční hodnoty suverénních evropských zemí (viz propagace a podpora islámské ideologie). V současné době dostává mimo jiné každý žadatel v Německu kapesné ve výši 135 eur, které ale navrhuje spolkový ministr za Sociálnědemokratickou stranu Německa zvýšit na 150 eur. Jedná se o měsíční kapesné od státu a kromě toho  mají imigranti nárok na ubytování, stravování, ošacení, očkování a plnou lékařskou péči, to vše zdarma. To je jeden z dalších pozitivních signálů pro rozhodování k imigraci nových uprchlíků do Evropy. Tato informace byla zveřejněna začátkem minulého týdne v německých novinách Bild am Sonntag.

Hnutí SPD se snaží všemi prostředky zabánit tomu, aby se do naší země dostali tito nelegální imigranti a chtěli nám vnutit svou ideologii. Hájíme suverenitu našeho státu a náš občan je pro nás vždy na prvním místě.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama