Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.03.2019 20:57:00

Stát začal kontrolovat internetové diskuse

Stát začal kontrolovat internetové diskuse

Komentář k monitoringu internetových diskusí státem

 Předseda ČSSD a ministr vnitra Jan Hamáček uposlechl výzvu Miroslava Kalouska a stát začal nově monitorovat názory českých občanů na internetu, zdali se nedopouští trestného činu. Hamáček oficiálně tvrdí, že bojuje proti schvalování trestného činu masakru na Novém Zélandu, ve skutečnosti chce ale Hamáček umlčet jakoukoli kritiku islámu a imigrace a už začal vyhrožovat. Vláda hnutí ANO a ČSSD zneužívá post ministra vnitra k prosazení multikulturní a islamizační politiky ČSSD a chce stíhat odpůrce islámu a imigrace. A jak všichni vidíme - premiérovi Babišovi to očividně nevadí.

Hamáček řekl doslova o islámu: „Islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti.“ Hospodářské noviny informovaly o tom, že Hamáček překvapil, když řekl, že islám je pro lidstvo důležitý. „Úkolem evropských politiků je zdůrazňovat, že se boj vede proti teroristům, ne proti islámu,“ řekl předseda sociální demokracie.

Není divu, když má ČSSD ve svém dlouhodobém (základním) programu podporu imigrace i multietnické a multikulturní společnosti. Sociální demokraté se též zasazují o politické sjednocení Evropy (tedy jinými slovy jeden evropský stát), globální vládnutí a nový světový řád.

  „Příchod imigrantů může posilovat aktivní složku populace, a zmírňovat tak očekávané negativní důsledky populačního vývoje,“ tvrdí ČSSD ve svém zásadním programovém dokumentu.

„Multikulturní integrace je jedním z dlouhodobých a komplexních úkolů, bez jejichž vyřešení nelze realizovat moderní evropskou kulturní politiku a zásady OSN o harmonickém vztahu mezi příslušníky různých kultur. Boj proti xenofobii a za uchování kulturní rozmanitosti považuje ČSSD za významnou podmínku trvalé udržitelnosti kultury, a tím i života vůbec,“ říká sociální demokracie ve svém zásadním programu.

Takže multikulturalismus, nový světový řád, imigrace, islám a nadvláda Evropské unie, toto vše je moderní tvář ČSSD, kterou prosazuje Jan Hamáček. Pokud nechcete, abyste Vy i ostatní lidé byli zavírání do kriminálu kvůli kritice islámu a imigrace, volte prosím SPD.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama