Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.03.2019 17:21:35

INKLUZE JE JEDEN VELKÝ PRŮŠVIH

INKLUZE JE JEDEN VELKÝ PRŮŠVIH

a ministr školstvím respektive vláda by měla mít odvahu ji bez otálení zrušit

bezodkladně a dále neudržovat při životě nejen drahý nesmysl, ujídající z toho, co by školství mohlo naopak prospět, ale také zrychlujícící se exponenciální křivku zhoršování vzdělávacího prostředí v postižených třídách a školách. Tímto nesmyslem z dílny ČSSD budou v důsledku bez jakékoliv náhrady a možnosti nápravy poškozeny tisíce dětí
 
A paní Valachová, respektive ČSSD by měla mít odvahu se k problému postavit čelem a nejenom si přiznat svou jednoznačnou politickou odpovědnost za tento nesmyslný politický hokus-pokus na živých lidech - na dětech, učitelích a rodičích. 

Měla by z toho vyvodit "jisté závěry" i pokud jde o působení jejích ministrů i v jiných oblastech, než je školství....

A co je pro mne obzvláště deprimující - paní Valachová byla znovu zvolena do Sněmovny! - to prostě hlava nebere (ale to jen konkretizuje celý zkkostnatělý problém stranických kandidátek a omezeném způsobu občanů volit zákonodárce jako  osoby, které buď jsou nebo nejsou autoritou v té či oné oblasti bez ohledu na stranickou příslušnost).

A učitelům chci vzkázat - jaký si to uděláte, takový to budete mít. Kdysi byl uřitel jednou z největších autori na vesnici či ve městě - vraťte se k tomu a využijte své ...vlastně i politické síly k tomu, aby jste spolu s rodiči vyvinuly potřebný tlak na politiky a tak dosáhly potřebných reforem. Protože dnešní politik se nejvíce bojí čeho? No veřejného mínění........nikoliv politik a úředník, ale jste to i vy, kdo má sílu věci změnit, jen se nepos.... ještě před brodem :-)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama