Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.03.2019 6:08:55

Nedopustíme, aby se k nám vraždící monstra vůbec dostala!

Nedopustíme, aby se k nám vraždící monstra vůbec dostala!

V německém Wormsu Tunisan brutálně ubodal mladou místní dívku.

Dva dny před oslavami MDŽ zavraždil 22 letý Tunisan ve městě Worms v německém Porýní svou o rok mladší přítelkyni. Tuto vraždu provedl muslim velmi brutálním způsobem, jako pomstu za to, že ztratil nárok na pobyt v Německu.

Worms je moderním německým městem s vysokými školami, rozvinutým turismem, průmyslovým centrem a důležitým říčním přístavem. Ve městě žije přes 80 tisíc obyvatel, z nichž 42% je vyznání evangelického a druhou příčku zaujímají s 31% římští katolíci. Toto město zasáhla ve středu večer 6. března děsivá událost. V domě svých rodičů byla nalezena mrtvá 21 letá německá dívka; skutek šetřili regionálně příslušní policisté. Už ve čtvrtek ráno bylo zveřejněno v německých médiích, že 21 letá místní dívka byla ve středu večer zavražděna v domku, ve kterém bydlela s rodiči a svým tuniským přítelem. Dle zprávy policie byla po hádce s ním brutálně pobodána kuchyňským nožem. Na základě pitevního nálezu utržila vícečetné bodné rány po těle, které byly příčinou její smrti, uvedl SWR Aktuell.

Policie uvedla, že zná pachatele, na kterého byla ve čtvrtek 7. března uvalena vazba. Za pachatele označila Tunisana, který žil jako přítel se zvražděnou u jejích rodičů. Pro policii byl tento muslim známou firmou, kterého již stíhala kvůli několika deliktům, a v žádném případě se nejednalo o banality. Policií byl v minulosti stíhán za napadení, obchod s drogami, vyhrožování a vydírání. V říjnu minulého roku strávil tři týdny ve vazbě kvůli krádeži. Zmiňovaný Tunisan je od roku 2017 v Německu, a na základě svých provinění mu v pondělí dne 4. března 2019 vypršela doba pobytu a měl tuto zemi opustit. Několik dnů před vraždou ho už úřady hledaly, aby mohl být deportován. Nebyl ale hlášen ve Wormsu, kde žil, takže nebyl nikde evidován a ztratil se z dohledu policii i úřadům, uvedl server welt.de.

Naše hnutí SPD odsuzuje jakékoliv formy násilí, a to převážně, je-li pácháno na bezbranných lidech. Nedopustíme, aby se k nám lidé typu výše zmiňovaného Tunisana dostali. Občané se musí cítit v naší zemi bezpečně.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama