Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.03.2019 11:39:27

ČESKO A JAK DÁL V BEZPEČNOSTI?! viz včerejší konference na toto téma v Plzní....

ČESKO A JAK DÁL V BEZPEČNOSTI?! viz včerejší konference na toto téma v Plzní....

BEZPEČNOST SE TÝKÁ ÚPLNĚ VŠECH - týká se naší fyzické existence, nikoliv našich názorů, postojů smýšlení, náboženského cítění atp.

A jak dál?

Tak, že Česká republika bude mít k dispozici podkladový materiál s názvem "BEZPEČNOST 5.0" (obdoba vize "Průmysl 4.0") a pak se jejími analýzami, závěry a doporučeními budeme také řídit!

A to nejen v období věcně směšných 4 (reálně 3+ rok dlší volební kampaně) let trvání mandátu té které vlády.

Materiál, který celostně, holisticky, komplexně - bez ohledu na resortismus, politické a ekonomické zájmy - uchopí problematiku bezpečnosti společnosti, občanů bez "politické korektnosti", doslova stylem "pani komu padn" a v kontextu všech probíhajících civilizačních globálních změn!

Tak, že takový materiál zpracují ti, co tomu rozumí, nikoliv ti různí dosazení či jmenovaní.

Tak, že se s ním bude pracovat i v politické rovině tak, aby získal maximální podporu občanů, nikoliv prioritně politických stran.

Protože pokud se zpětně podívám na své působení jako poslance a zkušenost z celkového fungování Sněmovny a Senátu Parlamentu České republiky, pak je to jen velké zklamání a smutek - vznešených řečí hromady, ale skutek jako obvykle utek a utíká čím dále rychleji. 

Tedy nikoliv poslanci, ale občané musí projevit svůj zájem - jde o nás, o zdraví a životy našich dětí, o náš majetek, o naši budoucnost ne zítra, ne za týden, ale za 50 let....a k tomu je potřeba změnit způsob myšlení a fungování a nastavit parametry toho, aby mohlo v co nejkratší době dojít k nápravě všech...?nedostatků (velmi opatrně vyjádřeno).

Dovedu si představit jak, s kým a proč jej vytvořit .....

Rozum a srdce

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama