Mgr. Petr Gazdík

  • STAN
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.03.2019 4:33:00

Ve slovenských prezidentských volbách podporujeme Zuzanu Čaputovou

Ve slovenských prezidentských volbách podporujeme Zuzanu Čaputovou

Starostové a nezávislí považují Zuzanu Čaputovou za výraznou osobnost, která již při svém předchozím působení prokázala svou nespornou morální integritu a to, že hodnoty, jakými jsou ochrana právního státu a pomoc slabším, jsou ji vlastní.

 Věříme v její úspěch, a při pohledu na Pražský hrad tak trochu tiše závidíme. Jsme přesvědčeni, že bude pro Slovensko dobrou volbou.

Zuzana Čaputová ovšem není nadějí pouze pro současné Slovensko, ale je především nadějí pro budoucnost demokracie v celém středoevropském prostoru. Pevně věříme, že se zde objeví více kandidátů liberálního a demokratického smýšlení a že budou úspěšní stejně tak, jako bude úspěšná Zuzana Čaputová.

Držíme palce Slovákům. Držíme palce Zuzaně Čaputové.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama