Jindřich Pilc

  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2019 12:55:52

Propaganda zas pojede na plné obrátky

Propaganda zas pojede na plné obrátky

Budeme teď před volbami muset skoro dva měsíce vydržet zvýšenou úroveň vládnoucí propagandy. Snad to nějak přečkáme ve zdraví.

Názory pro svobodu člověka, pro kapitalismus, nesocialistické a v důsledku toho protiunijní, zase budou falešně označené jako protievropské. Rozlišovat na prounijní a protiunijní by nemělo ten kýžený propagandistický efekt, jako když hážete nálepkami proevropský a protievropský.

Prounijní a protiunijní znamená v podstatě provládní a protivládní, případně vládní a opoziční. Očerňovat opozici nálepkou protievropský není nic než propaganda.

Nesocialistické názory bývaly minulou propagandou označovány jako protispolečenské. To se vlastně vůbec nezměnilo. Filosofie pro svobodu jednotlivce, pro kapitalismus, tj. nesocialistická, bývá vládnoucími socialisty opět onálepkována jako asociální.

Propaganda zase pojede naplno, samozřejmě ve jménu boje proti propagandě!


vyšlo na blogu Idnes.cz
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama