Mgr. Barbora Rázga

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.04.2019 21:50:00

Mám za sebou docela zajímavý týden, tak pár slov o něm

Mám za sebou docela zajímavý týden, tak pár slov o něm

Komentář na facebookovém profilu k uplynulému týdnu

 

Čau lidi! Po vzoru premiéra Andrej Babiš jsem se rozhodla psát teď tyto týdenní zprávy.

Dělám si srandu, jen mám za sebou docela zajímavý týden, tak pár slov o něm.

  • V úterý jsem byla na návštěvě města Stod, kde jsem se setkala s panem starostou, který mi popsal aktuální stav ve městě, mluvili jsme o plánech na jeho rozvoj. Z radnice jsem vyrazila rovnou do Stodské nemocnice, kde jsem s manažerskou kvality absolvovala prohlídku nemocnice. Plánují teď rekonstrukci LDN a úspěšně zrekonstruovali vodoléčbu. Mají zde skvělou gynekologii a porodnici, je vyhlášena v celém kraji. Navštívila jsem SOU Domažlice - pobočka Stod, kde se učí budoucí elektrikáři a kadeřnice. Na závěr jsem navštívila firmu MURR, kde jsem byla překvapena výkonností a společenskou odpovědností, kterou firma má vůči městu. Jedná se o německou firmu, jejíž česká pobočka tvoří 1/3 ročního obratu. V návštěvách samozřejmě pokračuji i dál.
  • Ve čtvrtek jsem v Poslanecké sněmovně hostila starosty vybraných měst a obcí z Plzeňského kraje. Mluvili jsme o problémech, které je trápí. Většina se shodla na problémy s agenturními zaměstnanci ze zahraničí, já slibuji, že se v této věci budu snažit být maximálně aktivní. Zároveň jsem ji představila podrobnosti návrhu zákona o právu občana na digitální služby. Shodli jsme se na špatném stavu stavebního práva u nás, na jehož změně pracuje Ministerstvo pro místní rozvoj. Ukázala jsem jim budovu sněmovny, řekla něco o její historii.
  • Ve čtvrtek zároveň začala plzeňská oslava českého filmu, začalo Finále Plzeň, kde jsem jako velká milovnice českých filmů nemohla chybět. Moc jsem si užila dokument Cesta jako žádná ze sta, jehož autoři kopírovali cestu Hanzelky a Zikmunda a porovnávali tehdejší a dnešní stav.

Vzhledem k tomu, že svůj poslanecký mandát vnímám jako mandát vyslance svého regionu na půdě dolní komory Parlamentu ČR, tak se snažím co nejvíce naslouchat představilům měst, obcí, firem i dalších organizací a být jim maximálně nápomocna.

Užijte si hezký víkend!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama