Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.04.2019 15:10:12

Jenom mluvit že něco je potřeba, že někdo by něco měl dělat, je na dvě věci.

Jenom mluvit že něco je potřeba, že někdo by něco měl dělat, je na dvě věci.

Proto Vás informuji, že po vynaložení značného úsilí jsem s kolegy, jako spoluzakladatel, založil dne 8.dubna 2019 zapsaný ústav "USPP - CZECHIA, z.ú" který má exkluzivní oprávnění zastupovat Ukrajinský svaz podnikatelů a průmyslníků na území ČR a SR

Po zkušenostech které mám, jsem doslova otráven politickými (neejen) žvásty o tom jak moc by bylo dobře něco udělat, že bychom měli, máme, musíme, oni by měli...... slibovat hory doly a skutek jako obvykle utek.
Roky poslouchám naše i evropské politiky, euro-poslance a komisaře, kteří často tak rádi a sebestředně jenom mluví o tom, jak potřeba pomoci Ukrajině, ukrajinským občanům k tomu, aby se jim dařilo lépe, aby naše vzájemná spolupráce byla posunuta na mnohem vyšší úroveň. 
Proto jsem se spolu s dvěma dalšími dvěma kamarády rozhodl udělat v tomto smyslu něco konkrétního, a s jistým zadostiučiněním Vás informuji, že po vynaložení značného úsilí jsme, já jako spoluzakladatel, založili dne 8.dubna 2019 zapsaný ústav "USPP - CZECHIA, z.ú" 

viz: https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledkysubjektId=1047465&typ=UPLNY


"USPP" je zkratka pro "Ukrajinský svaz podnikatelů a průmyslníků", který zastupuje cca 42 000!!! ukrajinských podnikatelských, státních i nestátních subjektů. Pro úplnost dodávám, že prezidentem USPP je pan Anatolij Kinach, bývalý premiér, vicepremiér a ministr průmyslu Ukrajiny.

"USPP - CZECHIA, z.ú." je subjektem, který má exkluzivní oprávnění zastupovat USPP, respektive oněch 42 tisíc ukrajinských subjektů na území České republiky a Slovenska.

Jinými slovy - místo s prominutím politicky pokryteckých keců o nutnosti pomáhat Ukrajincům, budeme tuto pomoc - spolupráci - fakticky realizovat - oněch 42 tisích subjektů představuje statisíce ukrajinských občanů, rodičů, zaměstnanců, kteří si konečně zaslouží žít lépe.....

Nejsem a nebudu z těch, kteří jenom mluví.

Rozum a srdce

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama