Mgr. Barbora Rázga

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.04.2019 21:35:00

Střihání pásek před volbami není nic pro mne

Střihání pásek před volbami není nic pro mne

Komentář na facebookovém profilu k činnosti

STŘÍHÁNÍ PÁSEK PŘED VOLBAMI NENÍ NIC PRO MNE

Již před parlamentními volbami 2017 jsem řekla, že funkce poslance Parlamentu ČR je pro mne znamená funkci vyslance svého regionu na půdě parlamentu.

Po svém zvolení jsem tedy začala pravidelně navštěvovat regiony a mluvit se starosty, zástupci firem, nemocnic, studenty středních škol a samozřejmě i občany.

Navštívila jsem na 3 desítky obcí a měst, několik větších i malých firem, setkala se s desítkami studentů. Poslouchám jejich názory, chci slyšet i kritiku, protože ta Vás ve Vaší práci může značně posunout.

Co si z těchto setkání odnaším?

  •  Starostové jsou v první linii a musíme s nimi mluvit a snažit se jim pomáhat. Byt poslancem, sedět v poslanecké kanceláři a navrhovat zákony, které naše samosprávy zásadně odmítají, je nesmysl.
  •  Platy ve zdravotnictví už jen těžko konkurují soukromému sektoru a je třeba dělat maximum pro jejich růst. Věřím, že vláda to vidí stejně.
  •  Plzeňský kraj má aktivní studenty, což mi potvrdily i děvčata Lucka a Jitka z Domažlic, které mne navštívily nedávno v Plzni. Musíme se snažit vést tyto mladé lidi k aktivnímu občanství.

Plzeňský kraj je skvělé místo pro život, ale pořad je co zlepšovat. Já budu vždy k dispozici ve všem, co může k rozvoji našeho skvělého kraje pomoci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama