ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2019 12:49:00

Slovácko sa nesúdí

Slovácko sa nesúdí

Komentář na facebookovém profilu ke kauze napadení poslance TOP 09 Dominika Feri

 Už jste to jistě slyšeli všichni. Poslanec Dominik Feri dostal na koštu vína v Boršicích jak se říká „po čuni“. Nehájím samozřejmě rváče ani obecně neschvaluji agresi. To se tak ale obecně na Slovácku občas stává, obzvláště když má někdo pocit, že má jiný „blbé kecy“, „naparuje se“ nebo si jak se říká „nevidí do huby“.

Chlapi na Slovácku měli totiž vždy ve zvyku si všechno vyříkat z očí do očí. A když to nepomohlo, tak třeba došlo i na nějakou tu facku nebo roztrženou košili. Ale nikdy k tomu nepotřebovali volat policii, netahali do toho politiku ani rasu a už vůbec se jen pro efekt nenechávali odvézt kvůli pár šrámům do nemocnice.

Takto to prostě chodí na našem Slovácku, a pokud to někdo neví, tak mu doporučuji si přečíst Slovácko sa súdí aj nesúdí. Tam najde hodně inspirací i ponaučení. Panu poslanci tuto legendární knihu seženu a s věnováním pošlu do Prahy. Snad mu to pomůže změnit názor, brát celou záležitost s větším nadhledem a nedělat z venkovské strkanice celonárodní aféru.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama