Česká pirátská strana

Internet je naše moře!
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.04.2019 14:58:00

Piráti budou nominovat Josefa Šlerku do Rady ČTK i v příští volbě

Piráti budou nominovat Josefa Šlerku do Rady ČTK i v příští volbě

V tajné sněmovní volbě byla dnes do Rady České tiskové kanceláře zvolena Michaela Marksová (ČSSD), bývalá ministryně práce a sociálních věcí.

Josef Šlerka, datový analytik a sémiotik, kterého vybrali z řad odborníků v otevřeném výběrovém řízení Piráti, volbou neprošel.

Poslanec Pirátů a místopředseda Volebního výboru Tomáš Martínek k proběhlé volbě uvedl: „Je smutné, že Poslanecká sněmovna nezvolila do Rady ČTK jednoho z největších českých odborníků v oblasti médií. Josefa Šlerku budeme nominovat i do další blížící se volby členů Rady ČTK a budeme doufat, že vládní část poslanců potvrdí svá slova o nutnosti obsazovat důležité pozice odborníky. Pokud by vládní část poslanců respektovala poměrné zastoupení, o kterém často hovoří, měl by být odborný nezávislý nominant Pirátů zvolen.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama