Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.05.2019 22:08:00

Premiér Babiš slavnostně otevře výstavu darů ze zahraničních cest

Premiér Babiš slavnostně otevře výstavu darů ze zahraničních cest

Předseda vlády Andrej Babiš ve středu 8. května 2019 v 12.00 slavnostně otevře výstavu protokolárních darů, které obdržel na zahraničních cestách.

 Oficiální dary, od Donalda Trumpa i z téměř 30 zemí Evropy, Asie a Afriky, které předseda vlády Andrej Babiš navštívil za rok a půl ve funkci na významných zahraničních cestách, přináší výstava připravená Úřadem vlády ČR.

Bílý dům, turné po jihovýchodní Asii, návštěvy evropských velmocí Německa, Francie a Velké Británie, ale i opakované návštěvy sousedních a partnerských zemí Slovenska, Maďarska, Polska a Rakouska. Více než 50 darů vystavuje Andrej Babiš jako první premiér ČR průběžně ani ne v polovině svého funkčního období.

Více informací o dnu otevřených dveří v Lichtenštejnském paláci, který bude probíhat od 9:00 do 17:00 hodin, najdete ZDE.

Termín:
8. května 2019

Čas:
12.00 – slavnostní otevření výstavy

Místo:
Lichtenštejnský palác, U Sovových mlýnů 506/4, Praha 1

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama