Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.05.2019 11:30:19

Naši KRYSAŘÍCI a jejich falešná flétnička - strašení

Naši KRYSAŘÍCI a jejich falešná flétnička - strašení

Naši krysaříci se bojí, že budeme volit podle svého rozumu, že bychom si mohli dovolit volit jinak, než si narcistní pseudodemokrati přejí a žádají. Bojí se, že bude zachována demokracie ve své nejčistší podobě.

Je tu určitá skupina mých, vašich spoluobčanů, kteří v různých profesích – novináři, redaktoři, bývalí diplomaté, též bývalí pornoherci, herci a zpěváci, principálové, experti na to či ono, akademici i takzvaní politici - znich pak doslova komická Partička Drahých (i pro daňového poplatníka), do sebe zaLáskovaných senátorů - projevují vždy před volbami, u kterých trvale klesá politický potenciál „tradičních politických stran“, doslova merkelovsky dojemnou mateřskou péči a obavu o naši demokracii a naši svobodu rozhodování.

Projevují až vlezlou péči o to, aby náš rozum nebyl ovlivňován něčím nepatřičným, nesprávným, nebezpečným –  nechtěným.  Ale jde spíše o obavu Krysaře, jenž se obává, že jeho falešné pískání na flétničku nebude mít onen kýžený efekt a najde se jen málo krys ochotných jít za ním tupě v průvodu do řeky a dobrovolně se utopit.

Naši krysaříci se bojí, že budeme volit podle svého rozumu, že bychom si mohli dovolit volit jinak, než si narcistní pseudodemokrati přejí a žádají. Bojí se, že bude zachována demokracie ve své nejčistší podobě.

Straší nás Ruskem - tedy nikoliv Politickým islámem, upadající rolí islamizující se Evropy, nikoliv nekompetencí Evropské komise či přízemněji – důvody našich trvale nízkých platů a důchodů, upadající úrovní našeho vzdělávacího systému, dlouhodobými podceněním a vykrádáním naší obrany a bezpečnosti, podceněním řady definitivně perspektivních oborů, „chvostovou“ pozicí ČR v různých celosvětově vyhodnocovaných parametrech - tabulkách….

Straší nás tou skutečně největší hrozbou ve Sluneční soustavě a okolí několika desítek parseků  – Ruskem a jeho  schopností nám provést, považte na dálku, lobotomii….

Tedy jen za sebe – samozřejmě, protože je nutné mít vícezdrojové informace, že zaznamenávám i různé podivuhodné „informace, "zprávy", postoje a „názory“...tedy skupinu informací, které si pracovně označuji jako hovadiny.

ALE POZOR – HOVADINY hrne do éteru nejen Rusko, ale velmi zdatně mu sekunduje i Německo, i USA, i Británie, Francie a další a! opět pozor! – a velmi často i naši Krysaříci. 

Podstatné je (aniž bych se chtěl dotknout zduřelého sebevědomí Krysaříků, kteří jediní mají patent na rozum) že na ventilované blbosti a nesmysly si každý průměrně vzdělaný člověk udělá poměrně rychle jasno a odbyde to poklepáním na čelo. NEJPODSTATNĚJŠÍ ALE JE, že tyhle hovadiny mne a mé blízké neohrožují ani na životě, ani na psychickém zdraví.

CO MNE JAKO OBČANA ČESKÉ REPUBLIKY OHROŽUJE?

Skutečné důsledky konání Bruselských vůdců a zákulisních loutkovodičů typu p. Soroshe. Ohrožuje mne rozhodování Evropské komise, reálné konání party 3M - Merkelové, Mogherini a Macrona a dalších přežitých, v minulé době zkostnatělých politiků. Děsí mne ne Rusko, ale naše obecná obranná a bezpečnostní nekompetence a bezradnost lidí, sedících v Evropské komisi. Bude velmi složité označit tato má slova jako FAKE NEWS – vše lze na konkrétních příkladech fakticky doložit.

Stačí se podívat na celkovou situaci v Evropě, zavírání demokraticky volených politiků ve Španělsku (Katalánsku), označování nepohodlných politiků za xenofoby, extremisty a rasisty, neschopnost podstoupit férovou politickou soutěž, vyhazují se ministři různých vlád, protože se často i omylem prořekli a vyslovili nahlas to co je pod přísnou cenzurou, ve Francii hnutí Žlutých vest, po Evropě se pohybují desítky tisíc migrantů (s významným procentem Evropě bezpochyby přínosných džihádistů) o nichž nikdo nic neví!....nefunkční návratová politika pro zajištění návratu těch, kteří tu vůbec neměli být, eskalující terorismus, totálně nechráněná hranice Shengenu, stav ozbrojených sil jednotlivých národních států, neexistující Civilní ochrana a obrana pro 600 milionů postupně odzbrojovaných a oblbovaných lidí, ztráta autority EURa, fatální zadluženost řady zemí Eurozóny, ze strany mocných zemí arogantní neplnění a porušování toho, co si EU sama ustanovila (např. Mastrichtská kritéria, "Dublin", "Lisabon"), pro ovládnutí Evropského parlamentu přichystaný krizový "demokratický" hlasovací parní válec Německa a Francie, naprosto chaotický politický a ekonomický vztah k našemu spojenci USA jehož prezidenta Krysaříci veřejně tituluji jako magora, nemluvě o vztahu k Rusku a Číně, směšná, účelová a pokrytecká sankční politika vůči Rusku ale nikoliv proti Saudům, ponechání Ukrajiny jejímu osudu, naše energetická, potravinová a jiná nesoběstačnost atd.atd...... 

A ČÍM NÁS KRYSAŘÍCI FAKTICKY STRAŠÍ (velmi stručně)? 

Rusko je dnes země se svými potížemi, s necelými 150 miliony obyvatel, země která na obranu vydává cca 60 – 90 miliard USD,…

A teď jak jsme na tom my, Západ – respektive společenství národů ve velmi výhodném geografickém rozložení na glóbu – jsme v planetárním měřítku nesmírně bohatí, čítáme 600 milionů obyvatel, pokud započítáme i USA, pak se dostáváme k cca 1 miliardě. Toto naše společenství vydává na zbrojení (včetně USA)  cca jednoho bilionu USD.....

………..Krysaříci dochází Vám s čím nás to vlastně pořád strašíte – nebuďte směšní  – ale chápu, že Vás toto strašení i velmi dobře živí – otázkou je jen kdo a proč vás živí… Mimochodem – mě Rusko ani Čína neživí…

Tož pokud si mohu dovolit Vám něco doporučit - věnujte mnohem méně pozornosti Rusku, protože pro nás, pro Západ, tím co děláte, děláte doslova „medvědí službu“ – a nežeňte svět do záhuby. Děkuji.

A pokud, tak se věnujte nám, naší situaci, našim vlastním problémům A SKUTEČNÝM HROZBÁM, ju?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama