Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.05.2019 19:52:02

Tak ještě trochu neředěného vína - pokud jde o naší historii

Tak ještě trochu neředěného vína - pokud jde o naší historii

speciálně pro pana Topolánka, Šafra a další Krysaříky, o nichž jsem již psal

 Tož vážení, ak se to podle Vás stalo,že nejdříve bylo magorovi s knírkem dovoleno (domluveno), aby nás okupovali a zabíjeli německé svině......jak se to stalo (domluvilo), že nás osvobozovala Rudá armáda a ne spojenci (nebylo to pro ně moc nákladné? a nepadlo by přitom moc jejich vojáků - synů?) Pozn.: a nezapomeňme, že ta "naše" strana musela po válce všechno spojencům těžce uhradit.

Jak se po válce stalo (domluvilo), že jsme zůstali v "ruské zóně" ......a jak se v 68 stalo (domluvilo), že jsme tam zůstali?

Podle mne se na tom musel přece někdo domluvit, ne?, jinak by to asi nešlo - takže se nejspíš domluvili - ta Sovětská a ta Západní strana, ne? 

Takže ono to s těma zlýma/jenom/ Rusama nakonec nebude tak žhavé, ne? 

Nalejme si alespoň trochu neředěného vína a PŘESTAŇME Z LIDÍ KONEČNĚ D2LAT BLBCE 
- MY JSME TOTIŽ MOCNŹM NA ZÁPADĚ VLASTNĚ NIKDY NESTÁLI ZA TROCHU SKUTEČNÉ ÚCTY, NÁMAHY A OBĚTI - jeden "Mnichov" za druhým..... teda jen do doby, než se Sovětský blok tak nějak k sám zhroutil do sebe a bylo potřeba - zcela bez rizika - jen otevřít dveře....jó, a privatizace České ekonomiky, to bylo něco jiného, to bylo pro "přátele" zpoza hranic úplně jiný kafe ..... tož tak
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama