Mgr.Bc. Karel Světnička

Předseda Moravské a Slezské pirátské strany
  • MS Piráti
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.05.2019 15:17:56

Je u České pirátské strany proruská špionáž legální?

Je u České pirátské strany proruská špionáž legální?

Nyní máme roční výročí dvou (nechtěných?) prozrazení se členů České pirátské strany. Odborněji napsáno - dekonspirace. Počítají snad s tím, že se před volbami do Evropského parlamentu na jejich faux-paux zapomeneme?

 Sami vyhlašují, na rozdíl od svých německých či rakouských pirátských kolegů, že evropské seskupení ALDE, kde působí i Babišovo ANO, je jim v EU nejbližší - že by to byli Babišovi neveřejní "svazáci"?

Spokojený úsměv po pozření naturální odměny (pelmeňů) za práci na Ruském velvyslanectví? ;-)Právě 9. května před rokem nastaly dvě události, které odhalily i přes diletantismus vybraných aktérů, hrátky levicových špionážních centrál. Všechna média před rokem s gustem uveřejnila, co vše vyvádí tehdy novopečený pirátský poslanec a příznivec levičáckého hnutí DiEM25 Mikuláš Peksa, zvaný od té doby "Pelmeň" - jinak též mediálně známý antisemita a místopředseda českých Pirátů. Veřejně všichni neustále spílali Putinovi a jeho konsolidujícímu se Rusku - co je to za Satany východu. No a on se najednou k tomu satanovi jde nažra..(pardon, najíst) nefalšovaných ruských pirohů za peníze Putinových daňových poplatníků. Postupně z něj investigativní novináři i vymáčkli, že on tam občas dokonce pracuje(!). To by přesně vysvětlovalo jinou skutečnost. Čeští Piráti vždy všechny kontakty zapisují do seznamu lobbystických kontaktů, s vyjimkou pracovní činnosti. To vysvětluje, proč tento občasný pracant u Rusů, nic ke své práci u Rusů do lobbystických kontaktů nenapsal. Že na Rusko, Rusy a občas nadává? To přece v zájmu svého krytí dělali a dělají všichni agenti. Pravda, "Pelmeň" si zaslouží i úctu - vedle poslancování asi zvládá práci jak pro Rusy, tak i z dřívějška z dob tamních studií nejspíše i pro německou tajnou službu. Někdo přece musí být oním perspektivním "můstkem" pro migranty z Německa. Nedělo by se to poprvé - i bývalý německý premiér nastoupil po skončení funkce do vedení Gazpromu. Kdoví co má slíbeno Peksa, tedy vedle pravidelných dodávek čerstvých pelmeňů, za práci pro Rusy i Němce. Zpravodajského využití Mikuláše "Pelmeně" jsou si zřejmě vědomi někteří z Ústředí Českých pirátů. Každý uchazeč o sebemenší funkci, natož pak leader do voleb, delegovaný Českou pirátskou stranou musí projít předběžným veřejným "grilováním", kdy dotyčný odpovídá na mnoho otázek členů i široké veřejnosti. Toto je vždy zveřejněno na internetovém diskusním fóru. Záznam z "Pelmeňova" grilování však záhadně zmizel a není nikde dohledatelný. Co asi má být před voliči skryto a utajeno? Kam spolu se záznamem zmizela, tolik proklamovaná pirátská otevřenost a transparentnost?

Druhou událostí s tím související byla nečekaná osobní audience nejvyššího mediálního guru a maskota všeho Českého pirátství, jeho vysokého blahorodí, Ivánka Bartoše za samotným ředitelem BIS, plukovníkem Koudelkou. Stalo se tak ve stejný den dopoledne. Shoda náhod? Nebo žhavá linka? Těžko zmapovat jaký byl sled událostí onoho inkriminovaného dne. Zda jeho jednání bylo dokončeno před tím, než se jeho soudruh "Pelmeň" Peksa pustil na Ruském velvyslanectví do pelmeňů zaplacených Putinovou administrativou. Podle obsahu projednávané věci je dost možné, že Ivánek teprve až po svém odchodu od ředitele BIS volal přes Rusko na mobil svého antisemitského místopředsedy Mikuláše, že už se může dát do jídla.

Víme, že u ředitele BIS chtěl prý zajistit, zda by ho BIS neinformovala, že některý jeho člen naletěl cizím špiónům. Vůbec nikde není uvedeno, za jakou zemi by to mělo být. Byl to ale zájem o informace do budoucna. Co bylo do té doby, to asi věděl, že Peksa spolupracuje s německou tajnou službou a nyní i s Rusy, což mu ostatně řediteli BIS jistě vysvětlil. Není známo, jak na to Koudelka reagoval, ale už druhý rok mu Zeman nechce dát generálské opolety - pro koho všeho Peksa, či případně i Ivan Bartoš pracují? Třeba pro Italy? Nebo jiné státy, když Čeští piráti podporují lidi vysokoškolsky vzdělané na zabíjení lidí ve prospěch komunistického zřízení?

Řidič si později z vděčnosti ke svému živiteli přidal písmeno z jeho jména. Kde jsou jeho potomci? ;-)Těžko posoudit, zvláště, když na evropské úrovni halasí, jak jsou všichni evropští piráti jednotní, a to včetně vítače a muslima Michala Gilla. Stačí ale jen porovnat programy pirátských stran sdružených v tzv. Pirátské internacionále či v rámci Evropské pirátské strany. Ostatní pirátské strany se drží svého původního programu, ale jako na potvoru ti Čeští piráti v duchu hesla - pusťte nás na ně - myšleno na ty nové fleky - nyní chtějí v Evropském parlamentu úzce spolupracovat s Babišovým ANO. Už mediálně ústy svého leadra Kolaji přiznali, že neplánují být v Evropském parlamentu v uskupení s jinými pirátskými stranami, ale v uskupení s Babišovým ANO ve frakci ALDE. Jde o dost velikou formaci, která by mohla prosazovat rozmístění migrantů i použití policejních a vojenských složek EU - u nás třeba po vzoru okupace sovětskými vojsky. Takže pozor vážení aktuální demonstrující - hlas pro České Piráty je hlasem pro Babiše a jeho řepku i dotace.

Aby nedošlo k omylu, že třeba zástupci jiných politických formací, třeba Moravské a Slezské strany prezentují až nyní před volbami, co je Mikuláš "Pelmeň" Peksa zač. Naopak Peksa, který inspiroval založení a stál i u samotného zrodu Moravských a Slezských pirátů, má podporu minimálně od vedení Moravské a Slezské pirátské strany - respektujeme jeho všeznalost, přizpůsobivost a v duchu leninského hesla "čím hůře, tím lépe" můžeme všem voličům jen doporučit využití dvou preferenčních hlasů.

Zdroj: https://karelsvetnicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=712831

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama