Mgr. Lubomír Volný

  • Volný blok
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2019 11:14:31

Absurdistán EU aneb pro co také hlasovali čeští europoslanci

Absurdistán EU aneb pro co také hlasovali čeští europoslanci

Víte o tom, že Brusel neboli EU Vás, Vaše předky i Vaše děti hodlá kolektivně trestat za něco, čeho jste se nikdy nedopustili a za co nenesete ani Vy, ani Vaše děti, vůbec žádnou zodpovědnost?

 Víte o tom, že Brusel neboli EU a ČEŠTÍ politici, jako je lídryně ANO Dita Charanzová, lídryně KSČM Kateřina Konečná, lídr TOP09 a STANu Jiří Pospíšíl, lídr KDU- ČSL Pavel Svoboda i europoslanci ČSSD Vás, Vaše předky, Vaše děti i děti Vašich dětí považují za rasisty a hodlají z Vás udělat občany EU resp. ČR, druhé kategorie, protože nemáte tu správnou barvu kůže


Nevíte?

Nevíte, že zatímco Vy budete pracovat, Vaše děti pilně studovat, tak jiní lidé, jen proto, že mají tu “správnou” barvu kůže, budou sklízet a vykonávat lukrativní zaměstnání?

Že v budoucnosti se mnohdy bude rozhodovat o osudu Vás a Vašich dětí a bude se rozhodovat ne podle toho, kdo je jak výkonný a poctivý, ale podle toho, jaké je RASY?


Nastudujte si dokument, pro který tito čeští europoslanci za ANO, KSČM, TOP09/STAN a ČSSD hlasovali: KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ DOKUMENTU


S radostí si posléze přečtu jak moc se Vám tato perspektiva líbí (vím, že mi milí hejtři budou tento čirý rasismus obhajovat), a pokud se Vám to líbit nebude, napište mi co proti tomu hodláte dělat? Můžete začít třeba tím, že dnes/zítra půjdete volit a podobným nesmyslům řeknete důrazné NE!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama