Ing. Vojtěch Munzar

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.06.2019 15:16:00

Vláda pod taktovkou ANO vyvolala tažení proti podnikatelům

Vláda pod taktovkou ANO vyvolala tažení proti podnikatelům

Komentář na facebookovém profilu k EET

 Minulá i současná vláda pod taktovkou hnutí ANO vyvolala jasné tažení proti podnikatelům. Líbivými slovy sice mnohdy podnikatele rádoby hájí, ale konkrétními skutky a rozhodnutími dělá úplně něco jiného.

Již několik měsíců prosazuje rozšíření EET na další živnostníky, řemeslníky, kadeřnice, lékaře a další profese. Dnes tento bod máme znovu na programu.

Stát by si měl vážit lidí, kteří vstoupili na nelehkou půdu podnikání a aktivně se podílejí na našem hospodářství. Místo toho je ANO „odměňuje“ permanentní nedůvěrou a on-line kontrolou pod krycím názvem EET, kterou si ještě navíc sami zaplatí. A tato permanentní nedůvěra té většině poctivých vadí.

Všechny ty lhůty, kontroly, pokuty, které provázejí samotný systém EET, vytvářejí nepřátelské prostředí vůči živnostníkům a podnikatelům.

Proto se snažíme bránit přijetí tohoto návrhu již několik měsíců. Hlasovací mašinérie ANO, ČSSD a KSČM je však k jiným názorům hluchá.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama