Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.11.2011 16:22:00

Nabízíme nový důvěryhodný styl politiky a nový způsob komunikace

Nabízíme nový důvěryhodný styl politiky a nový způsob komunikace

Lidovce v olomouckém Kraji povede do krajských voleb v příštím roce místopředseda KDU-ČSl marian jurečka

Delegáti Krajské nominační konference KDU-ČSL v sobotu 12. listopadu 2011 rozhodli o pořadí kandidátů pro volby do krajského zastupitelstva 2012. KDU-ČSL v Olomouckém kraji zvolila do čela kandidátky soukromého zemědělce a celostátního místopředsedu KDU-ČSL Ing. Mariana Jurečku z Rokytnice.

„Nabídl jsem pokračování změny politiky KDU-ČSL, ke které se rozhodl loňský celostátní sjezd. Je to změna, o kterou se můžeme opřít a která je lidmi pozitivně vnímána. Celostátní vedení naší strany nemá žádné kauzy, žádné skandály a pracuje na programové a organizační změně strany. Jsem rád, že i KDU-ČSL v Olomouckém kraji se rozhodla pro tento směr a že nezůstane ve starých kolejích. Slíbil jsem delegátům změnu. Nejen pro naše straníky, ale především pro naše voliče,“ řekl po svém zvolení Marian Jurečka.

Delegáti dále rozhodli o pořadí na prvních šesti místech kandidátky. Na druhém místě je místostarosta Velké Bystřice a krajský zastupitel Ivo Slavotínek, na dalších místech v pořadí je místostarosta Šumperku Petr Suchomel, ředitel Cyrilometodějského gymnázia v Prostějově Jaroslav Fidrmuc, předseda Stavebního bytového družstva v Přerově Otakar Šiška a na šestém místě je ředitel Městských kulturních zařízení Jeseník Miroslav Hrdlička. Další pořadí určí na svém jednání krajský výbor KDU-ČSL. Zajímavostí je fakt, že se zde střídají zástupci ze všech okresů v kraji, a to jak straníci, tak i nezávislí kandidáti.

Lídr kandidátky a kandidát na hejtmana Marian Jurečka dále po konferenci řekl: „Chci, abychom společně vytvořili akceschopný tým, který bude připravovat náš krajský program s krajskými tématy. Na druhou stranu je třeba, aby KDU-ČSL měla jedno společné celostátní téma. Musíme pokračovat ve věcné kritice špatných reforem této vlády. A v neposlední řadě chci vytvořit kvalitní krajský volební tým. Mimo tradičních volebních nástrojů (billboardy, akce ploty, letáky) chci daleko více využít fenomén sociálních sítí a internetu. Zkrátka, musíme lidem našeho kraje nabídnout nový důvěryhodný styl politiky, nový obsah a nový způsob komunikace.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama