ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.06.2019 11:38:00

Opravme Baťovu nemocnici

Opravme Baťovu nemocnici

Komentář na facebookovém profilu k projektu nemocnice ve Zlíně

 Celou dobu nás hejtman Jiří Čunek jen vodí za nos. Předkládá zastupitelům i veřejnosti účelové podklady a vytváří dojem, že výstavba nové nemocnice je jediným správným řešením. Není to tak a dnes to dokládají i tři nezávislé expertízy.

Přední odborníci v oblasti ekonomiky, řízení nemocnic i stavebnictví nám předložili svá stanoviska, ve kterých varují před novou nemocnicí a nabádají nás, abychom opravili Baťovu nemocnici ve stávajícím areálu podle plánu, který na hejtmanství leží už deset let!

Za podstatně méně peněz můžeme dosáhnout úplně stejného výsledku jako nebezpečným experimentem s novou nemocnicí, který může mít fatální následky nejen pro ekonomiku nemocnic a kraje, ale také pro dostupnost zdravotní péče. Více ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama