ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.06.2019 11:04:00

Kdyby hejtman místo velikášského snu o svém „pomníku“ raději tvrdě makal

Kdyby hejtman místo velikášského snu o svém „pomníku“ raději tvrdě makal

Komentář na facebookovém profilu k projektu nové nemocnice ve Zlíně

 Hejtman Jiří Čunek nechce opravit Krajskou nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně, ale hodlá postavit zcela novou nemocnici ve Zlíně - Malenovicích. To je podle mne hloupý a neuvážený krok. Když se totiž podívám do Uherského Hradiště - Srdce Slovácka, tak bych rád připomněl panu hejtmanovi, že kdyby před lety neměl kraj a vedení nemocnice dostatek zdravého rozumu, tak by dnes pacienti ze Slovácka neměli krásně opravenou nemocnici. Naopak by ale zřejmě stále měli bláhové sliby politiků, případně nějaká staveniště nebo budovy, které jim padají na hlavu.

A stejně zodpovědně musíme postupovat i dnes. Nepotřebujeme experimenty, které zadluží kraj. Nepotřebujeme postavit novou Čunkovu nemocnici na zelené louce a riskovat finanční kolaps krajského rozpočtu. Potřebujeme opravit Krajskou nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně v současném areálu.

Kdyby hejtman namísto velikášského snu o svém „pomníku“ raději tvrdě makal na kvalitně zpracovaném generelu, už letos se mohla začít stavět nová interna a centrální příjem v KNTB. Každý by si rád postavil dům, ale musí na něj mít peníze. Pokud je nemá, musí zvolit cestu postupné rekonstrukce. A kraj potřebné prostředky nemá!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama