JUDr. Alena Schillerová, Ph.D.

  • ANO 2011
  • Jihomoravský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.06.2019 6:54:00

Díváme se dál než jen na jedno volební období

Díváme se dál než jen na jedno volební období

Komentář na facebookovém profilu k plánům do budoucnosti

Díváme se dál než jen na jedno volební období. Naše země tady nebude jen do voleb v roce 2021, bude tu i za desítky let. Není možné nafukovat státní kasu donekonečna, ale musíme se chovat jako odpovědní hospodáři. A naše rozpočtová strategie proto vytyčila tu pomyslnou červenou čáru, kterou už nejde překročit.

Máte mé slovo, že zvýšíme důchody, učitelské platy i rodičovský příspěvek. Můžeme si to dovolit, protože kondice našich veřejných financí je pořád špičková. A abychom zabezpečili jejich udržitelnost i do budoucna, stanovili jsme v rozpočtové strategii maxima pro výdaje státního rozpočtu a státních fondů v dalších třech letech. Je to významný krok k tomu, aby naše generace předala svým dětem i vnoučatům státní kasu v dobrém stavu.

Takový byl můj vzkaz senátorům, před nimiž jsem naši rozpočtovou strategii obhajovala.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama