Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.06.2019 16:12:00

Podle sluníčkářů není migrace problém. Ale promluvil elitní americký think-tank

Podle sluníčkářů není migrace problém. Ale promluvil elitní americký think-tank

Komentář na facebookovém profilu k imigraci

Podle sluníčkářů imigrace a islám není hrozbou. Ale zpráva prestižního amerického národního bezpečnostního think-tanku CSIS odhalila, že islámské teroristické útoky v Evropě vzrostly mezi lety 2007 a 2017 o 725 procent! Hnutí SPD dlouhodobě upozorňuje na hrozbou masové imigrace a islámského terorismu a prosazuje zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz nošení islámských šátků na veřejnosti. Oba zákony již SPD předložilo do Sněmovny, ale ostatní strany nám je zatím blokují.

Výše uvedené číslo, které zahrnuje jak úspěšné, tak i neúspěšné útoky, opět zdůrazňuje skutečnost, že islámský terorismus je zdaleka největší hrozbou terorismu na Západě. Čísla také ukazují, že v moderních evropských dějinách byl v roce 2017 zaznamenán nejvyšší počet islámských teroristických útoků. „Zřejmě to nemá nic společného s masovou migrací,“ odpověděl na tuto zprávu ironicky Donald Trump na Twitteru.

Musíme být připravení chránit své hranice a musíme mít připravenu hráz proti imigrační povodni. Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s možnými hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

Navíc čeští muslimové jsou napojení na mezinárodní islámský terorismus. MF DNES přišlo s informací, že policie pracuje s verzí, že peníze od českých muslimů skončily u teroristů. Čeští policisté v současnosti podezírají pražského imána Sámera Shehadeha, který podle jejich podezření měl peníze vybrané mezi českými muslimy předávat teroristické organizaci Džabhat Fatah aš-Šám (zkráceně An-Nusrá), která je sesterskou organizací al-Káidy.

Nejde jen o něj. Salafistický nenávistný islám šíří i šéf Ústředí muslimských obcí Muneeb Hassan Alrawi či šéf pražské muslimské obce Vladimír Sáňka.

Připomeňme muslima Dominika Kobulnického, který je obžalován z přípravy teroristického útoku v Praze, za což mu hrozí až patnáctiletý trest vězení. Kriminalisté na konci roku 2017 nalezli v jeho bytě chemikálie k výrobě výbušnin a návodná videa. Doma měl chemické látky i časovače. Vysoce hořlavé a výbušné látky pak skladoval v panelovém domě.

Exmuslim Lukáš Lhoťan ve své knize Islám a islamismus v ČR upozornil na to, že čeští muslimové a české mešity jsou financovány z wahhábistické extrémně islámské Saudské Arábie. V českých mešitách se šíří wahhábismus.

Hnutí SPD na rozdíl od sluníčkářů dlouhodobě upozorňuje na hrozbu masové imigrace a islámského terorismu a prosazuje zákaz nenávistné islámské ideologie a nošení islámských šátků na veřejnosti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama