ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.06.2019 12:13:00

Nepřizpůsobiví cizinci u nás nemají co dělat

Nepřizpůsobiví cizinci u nás nemají co dělat

Komentář na facebookovém profilu k znásilnění nezletilé dívky migrantem z Afriky

 Řada médií zveřejnila informaci o znásilnění teprve šestnáctileté dívky na poli u Litoměřic. Pachatelem má být Afričan, kterého podle některých médií těsně před tím propustili z vězení v Německu, odkud ho také vyhostili. I když se média v některých detailech rozcházejí, rozhodně nesouhlasím s tím, aby se po naší zemi pohybovala podobná individua.

Tento muž měl být podle mne jednoznačně deportován do země, z níž do Německa přišel. V žádném případě mu neměl být umožněn další pohyb po zemích EU. Není přece možné, aby se trestanci z okolí dostávali k nám a pokračovali zde v násilné trestné činnosti!

Otevřená Evropa v dnešní době není správným krokem. Bohužel vím, že některé země jsou k nepřizpůsobivým migrantům velmi shovívavé, proč bychom na to ale měli doplácet my? Nemá naše policie už tak dost práce? Proč za to teď musí trpět mladá dívka, která si s sebou ponese hrůzný zážitek jistě do konce života?

Azylová politika musí být v celé Evropě nastavena jinak. Nehodláš respektovat naše zákony, pravidla a tradice? Mazej, odkud jsi přišel, a to okamžitě! Nebo ještě lépe – ani sem nechoď, nemáš tu co pohledávat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama