Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.06.2019 18:41:00

Tomáše Czernina znám od jeho mládí za jeho charakter ručím

Tomáše Czernina znám od jeho mládí za jeho charakter ručím

Komentář na facebookovém profilu k návrhu nového kandidáta na post předsedy strany.

Na sněmu východočeská krajské organizace TOP 09 se představil kandidát na předsedu strany proti Jiřímu Pospíšilovi. Vlastně se tím stáváme normální stranou, jak je v Evropě zvykem. Konečně doháníme vývoj, který se v jiných stranách dávno odehrál. Když se na oba kandidáty podívám, je jisté, že má Jiří Pospíšil velké zásluhy na tom, že obnovil naše spojenectví se STAN, které, jak doufám, bude i nadále pokračovat.

Ale bohužel se nerozhodl, jestli chce působit v Praze nebo v Bruselu. Obojí zároveň, jak jsem mu marně svého času jasně říkal, není možné dělat úspěšně a poctivě. Výsledek tudíž je, že se mu postavil jiný kandidát.

V této volbě nepůjde o tyto dvě osobnosti, nýbrž půjde o zásadní směřování naší strany a jsem zvědav, který z kandidátů představí koncepci, která nás posune dopředu, příliš dlouho jsme stagnovali.

Tomáše Czernina znám od jeho mládí a směle mohu tvrdit, že za jeho charakter ručím. Svědčí pro něj jeho obliba ve vlastním kraji. Přesvědčivě si tam odpracoval svůj senátorský mandát a stal se velmi respektovanou osobností. Je to člověk, který mě nikdy nezklamal a za kterého bych opravdu dal ruku do ohně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama