Ing. et Ing. Jan Skopeček, Ph.D.

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.06.2019 13:58:00

Rozpočet nesmí být zdrojem Babišova PR ani krabičkou poslední záchrany ČSSD

Rozpočet nesmí být zdrojem Babišova PR ani krabičkou poslední záchrany ČSSD

Ani 40miliardovým deficitem rozpočtu se agrosocialistická vláda, nebo samotný premiér Andrej Babiš, nevykoupí ze svých problémů.

 Je ostudné, že se s touto vládou stal rozpočet pouze politickým nástrojem ke kupování si přízně veřejnosti, aniž by respektoval základní ekonomické zákonitosti, které velí v době růstu hospodařit s přebytkovým nebo vyrovnaným rozpočtem.

Svojí reakcí na včerejší demonstraci premiér Andrej Babiš zcela bez skrupulí přiznává, že si pumpováním peněz do ekonomiky snažil zajistit přízeň voličů a diví se, že přes velký objem utracených peněz se ne všichni lidé nechali koupit. O hrůze navrženého a vládou schváleného schodku rozpočtu svědčí i to, že je vysoký i na nejlevicovější stranu v Poslanecké sněmovně, tedy KSČM.

Rozpočet nemůže a nesmí být zdrojem na PR Andreje Babiše, ani krabičkou poslední záchrany pro ČSSD v klinické smrti. Státní rozpočet je vážný ekonomický nástroj a dnes schválený schodek rozpočtu nemá s elementární ekonomickou logikou a principem odpovědného hospodáře cokoliv společného.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama