Mgr. Ing. Petr Nedvědický

  • ANO 2011
  • Ústí nad Labem
  • primátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.06.2019 20:20:00

Primátor Nedvědický poděkoval lidem z úklidové čety

Primátor Nedvědický poděkoval lidem z úklidové čety

S pracovníky úklidové čety společnosti AVE se ve čtvrtek ráno sešel primátor Petr Nedvědický a poděkoval jim za práci, kterou pro město dělají.

Primátor zdůraznil, že si vedení města váží práce uklízečů a spoléhá na ně. „Vím, že to máte těžké, je to nevděčná práce, není voňavá a bohužel musíte od lidí vyslechnout i nepěkné poznámky. Prosím, vydržte a pomozte nám udržet město čisté,“ uvedl primátor.

Skupina pracovníků v oranžových vestách vybavená košťaty, lopatami a plastovými kontejnery prochází každý den centrem města a uklízí odpadky po nepořádných chodcích. Někteří to dělají dlouho – pět i sedm let. „Nejhorší to je u Barborky. Ráno ten strašný binec uklidíme a za pár hodin můžeme začít znovu,“ poznamenala jedna z pracovnic.

Na problémy v centru města si stěžuje řada občanů, proto je sem zaměřena zvýšená pozornost, kromě pracovníků úklidu se lokalitě věnují i posílené hlídky strážníků. Pokutují odhazování odpadků, popíjení alkoholu na veřejnosti nebo kouření na zastávkách.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama