Mgr. Juraj Thoma

  • BPP
  • České Budějovice
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.07.2019 17:56:00

Pracovali rychle a profesionálně

Pracovali rychle a profesionálně

Poděkování za záchranu života si vyslechli od náměstka primátora Juraje Thomy strážníci městské policie Erik Hieke a Jan Plánský, kteří svým včasných a profesionálním zásahem zachránili život osmadvacetiletému mladíkovi.

Dne 27. 6. 2019 v 7 hodin ráno volal na policii muž, že jej kontaktoval kamarád, který chce spáchat sebevraždu. Strážníci Erik Hieke a Jan Plánský okamžitě vyjeli na místo na sídlišti Vltava a cestou informovali Policii ČR a RZS. Oznamovatel dovedl hlídku do bytu, kde na balkoně ležel muž v bezvědomí, který po požití alkoholu spolykal prášky. Strážníci mu poskytli první pomoc, zkontrolovali dýchací cesty a vyčkali do příjezdu lékaře. „Pracovali rychle a profesionálně. Poděkování si zaslouží. U městské policie pan Plánský slouží jedenáct let a jeho kolega Hieke devět let. Oba jsou držiteli medaile II. stupně Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje. V mnoha případech se jim totiž podařilo najít hledané osoby jen několik minut po vyhlášení pátrání,“ uvedl náměstek primátora Juraj Thoma.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama