Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.07.2019 19:05:00

Ta slučníčkářka asi fakt zešílela

Ta slučníčkářka asi fakt zešílela

Komentář na facebookovém profilu ke Carole Racketeové

Ta slučníčkářka asi fakt zešílela. Německá kapitánka lodi proimigrační neziskové organizace Sea-Watch 3 Carola Racketeová vyzvala, aby Evropa přijala půl milionu migrantů, kteří jsou v Libyi. Navíc podala u římské prokuratury trestní oznámení na vítěze italských voleb, mého kamaráda a italského ministra vnitra Mattea Salviniho a požaduje zablokování Salviniho účtů na Facebooku a Twitteru. Tvrdí totiž, že předseda Ligy ohrozil její bezpečnost, když údajně podněcoval k nenávisti vůči její osobě. Hnutí SPD podporuje Mattea Salviniho v odmítání nelegálních imigrantů a odmítá přerozdělování uprchlíků.

Migranty, kteří uvízli v Libyi, musí podle německé kapitánky Evropa „okamžitě dostat do bezpečné země“.

Podle našeho názoru mají být nelegální imigranti deportováni zpět, odkud přišli, a ti, kteří je pašují, mají být trestně stíháni. Lodě pašující nelegálními imigranty by měly být zabavovány či v krajním případě (bez posádky) potápěny. Je totiž evidentní, že jde o migranty, kteří jsou motivováni lepší ekonomickou situací. Určitě jsou v Africe státy, kde válka neprobíhá a které jsou bezpečné. Migranti ale rovnou směřují do Evropy.

Směšná je i snaha Racketeové zablokovat Matteovi facebook za to, že ji označil za „kriminálnici, komplice pašeráků či potenciální vražedkyni“. To vše je přece ale pravda. Racketeová pašuje nelegální imigranty a najížděla na loď italské hlídky, čímž ohrozila životy posádky.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Hnutí SPD podporuje Mattea Salviniho v odmítání nelegálních imigrantů a odmítá přerozdělování uprchlíků.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama