Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.07.2019 17:36:00

Po Junckerovi jdeme z bláta do louže

Po Junckerovi jdeme z bláta do louže

Komentář na facebookovém profilu ke zvolení Ursuly von der Leyenové předsedkyní Evropské komise

 Také kvůli jedenácti hlasům europoslanců ANO, KDU-ČSL, TOP09 a STAN byla těsnou většinou devíti hlasů zvolena předsedkyní Evropské komise blízká spolupracovnice Angely Merkelové a podporovatelka migrace Ursula von der Leyenová. Po Junckerovi jdeme tedy z bláta do louže. Europoslanci SPD hlasovali samozřejmě PROTI.

Jako „velmi kompetentní ženu” ohodnotil novou šéfku Evropské komise český premiér Andrej Babiš z hnutí ANO ve svém blahopřejném příspěvku na Twitteru a dodal, že ji do funkce podpořil! Tak se podívejme podrobněji, co jsou podle Babiše znaky „velké kompetence“ Ursuly von der Leyenové - její plán na vytvoření Spojených států evropských, její kritika obrany před imigrací, Euro-Wehrmacht a Bilderberg! To snad není možné!

Blízká dlouhodobá spolupracovnice kancléřky Merkelové von der Leyenová je něčím mezi Merkelovou a Junckerem. Aspoň vidíme, jaké hodnoty Babiš ve skutečnosti zastává. Ursula von der Leyenová je zastánkyní vytvoření evropského superstátu a evropské armády. „Mým cílem jsou Spojené státy evropské,“ řekla. Taktéž velmi silně podporuje neomarxistickou agendu genderu. To hnutí SPD naprosto odmítá!

Babiš uvedl, že německou političku Ursulu von der Leyenovou, kterou v úterý schválili europoslanci do čela Evropské komise, podporoval a že se těší na spolupráci. „Gratuluji k úspěchu ve volbě! Do čela Evropské komise poprvé usedne žena – a to žena velmi kompetentní! Její volbu jsem podporoval a těším se na spolupráci v Evropské radě a doufám, že již zanedlouho budeme mít příležitost osobně probrat naše očekávání od EU,“ uvedl Babiš na Twitteru.

Leyenová též kritizovala maďarskou Orbánovu vládu za nasazení vodních děl proti migrantům na srbsko-maďarské hranici. Jméno německé ministryně obrany se pak v evropském kontextu dostalo do povědomí hlavně díky snaze prohloubit mezi členskými státy EU obrannou spolupráci. Ursula von der Leyenová je obecně velkou zastánkyní prohlubování evropské integrace a federalizace unie. „Mým cílem jsou Spojené státy evropské,“ řekla pro Der Spiegel v roce 2011 s odkazem na model USA. Ursula von der Leyen se také již čtyřikrát účastnila konference globalistů a budovatelů Nového světového řádu Bilderberg a podporuje genderovou a homosexualistickou agendu.

Tohle všechno jsou podle Babiše znaky „velké kompetence“ Ursuly von der Leyenové? Spojené státy evropské, kritika obrany před imigrací, Euro-Wehrmacht a Bilderberg? To se pak máme od Babiše a von der Leyenové na co těšit...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama