ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.07.2019 10:25:00

Takto má vypadat ochrana země

Takto má vypadat ochrana země

Komentář na facebookovém profilu k řešení nelegální migrace v Austrálii

 S přístupem Austrálie k problematice uprchlické krize se naprosto ztotožňuji. Každá vláda musí primárně chránit svou zemi a své vlastní obyvatele. Austrálie v tom dokázala jít tak daleko, že se neřídí ani doporučeními lidskoprávních organizací. Pokud by někdo vstoupil do země ilegálně, pomašíruje do detence mimo Austrálii a následně tam, odkud přišel.

Austrálie zkrátka nehodlá podporovat ty, kteří si chtějí zlepšit život tím, že se přestěhují do bohaté země a začnou vysávat její zdroje, což by mohlo způsobit ekonomickou a bezpečnostní katastrofu. Navíc podle Austrálie jde o velmi humánní politiku, jelikož brání ilegálnímu byznysu s převozem migrantů a v neposlední řadě snižuje množství utopených uprchlíků.

Austrálie by měla být ve svém přístupu vzorem i celé Evropě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama