Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.07.2019 15:16:34

Zlepšení sociálních služeb je stálá priorita

Zlepšení sociálních služeb je stálá priorita

O problému s financováním sociálních služeb jste určitě všichni slyšeli. Zatímco vláda si myslí, že nějak situaci vyřešila, tak nevyřešila.

V sociálních službách jsem pracoval a moc dobře vím, že je potřeba, aby zde bylo dlouhodobé financování, aby jednotlivé sociální služby mohly plánovat projekty i na pět let dopředu a nemusely žít ve strachu, kolik další rok získají.

Ale to je problém naší vlády, peníze dávají jen tam, kde tuší nějaké politické body. Jim nezáleží na lidech, kteří potřebují kvalitní péči, kteří jsou slabí. Právě za nimi musíme jezdit, musíme hledat finance a řešení, protože s pomocí sociálních služeb se setkáme skoro všichni.

Proto jsem v pátek 26. července navštívil Farní charitu Jindřichův Hradec, kde jsem získal mnoho podnětů, které mohou zlepšit sociální služby.

Ing. Jan Bartošek
poslanec a místopředseda KDU-ČSL

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama