Mgr. et Mgr. Adam Vojtěch, MHA

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.08.2019 14:09:00

Léčba pro pacienty s revmatoidní artritidou od července významně zlevnila

Léčba pro pacienty s revmatoidní artritidou od července významně zlevnila

Komentář na facebookovém profilu ke zlevněné léčbě

Léčba pro tisíce pacientů s revmatoidní artritidou od července významně zlevnila! Léky budou dostupnější a pojišťovny mohou ušetřené prostředky využít třeba na úhradu nových léků. A to díky revizi Státního ústavu pro kontrolu léčiv, který tímto přispívá k hospodárnému vynakládání prostředků veřejného zdravotního pojištění.

Už dnes léčíme víc pacientů než kdy dřív, nejmodernějšími léky. A přitom prokazatelně snižujeme náklady. Díky revizím lékového ústavu si specializovaná centra budou moci dovolit vyléčit pacienty dalšími inovativními léky, nebo navýšit počty pacientů. Významně tak zvyšujeme dostupnost zdravotní péče.

Lékovou politiku řešíme na ministerstvu velice aktivně a kromě podpory revizí připravujeme i legislativní změny, které systémově rozšiřují jak dostupnost nových a inovativních léků, tak dostupnost léčby léky stávajícími.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama