Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.08.2019 19:12:00

Prague Pride... Je mi z toho fakt zle

Prague Pride... Je mi z toho fakt zle

Komentář na facebookovém profilu k Prague Pride

V souvislosti s homosexualistickým festivalem Prague Pride hnutí SPD odmítá propagaci genderové ideologie homosexualismu i to, že propagaci homosexualismu podporuje vedení hlavního města Prahy (koalice Pirátů, TOP 09, STAN a hnutí Praha sobě poslance KDU-ČSL Jana Čižinského) finančně i vyvěšením duhové vlajky. Stejně tak odsuzujeme, že se ambasády cizích států vměšují do vnitřních záležitostí našeho státu tím, že tento festival podporují.

Sexuální orientace je soukromou záležitostí každého a SPD nehodlá lidem mluvit do toho, co dělají ve svých ložnicích, proto ani nevidíme potřebu, aby tuto problematiku řešili politici. Hnutí SPD odmítá perzekuci homosexuálů a homosexuálové mají dle nás v současnosti právo na stejné občanské svobody jako ostatní občané. Podle hnutí SPD je základem státu tradiční rodina, ve které táta s mámou vychovávají děti. Tradiční rodina si od státu zasluhuje všestrannou podporu a ochranu. Největším nebezpečím pro homosexuály jako osoby je v současnosti nenávistný islám, který prosazuje trest smrti za homosexualitu.

Pražský magistrát pod vedením Pirátů, TOP 09, STAN a Praha sobě poslance KDU-ČSL Jana Čižinského vyhazuje obrovské peníze na různé sluníčkářské projekty. Každý Pražan kvůli nim přispívá na festival „Všichni jsme Afričani“, na celoroční činnost Společnosti pro queer paměť, která mimo jiné usiluje o „odborné historické poznání LGBT minulosti“ či na průvod homosexuálů Prague Pride. Přijde Vám to normální? Podle hnutí SPD by bylo mnohem přínosnější řešit sociální a nájemní bydlení, aby měli kde bydlet mladé pražské rodiny či senioři, dát dohromady pražské silnice, aby se zlepšil stav dopravy, budovat více míst v mateřských školkách, jelikož je jich v Praze nedostatek, řešit problém parkování či pomoc seniorům. To ale pražskou vládnoucí koalici vůbec nezajímá.

Když už jsou tedy prioritou pražské sluníčkářské koalice homosexuálové, proč třeba tito politici neudělají nějaký informační projekt o tom, jak jsou homosexuálové vražděni v muslimských zemích a o tom, že islám za homosexualitu požaduje smrt?

Vedení Prahy věnovalo na homosexualistický festival Prague Pride sto tisíc korun. Proč nevěnuje také peníze třeba na akce podporující tradiční rodinu?

Praha rovněž podpoří částkou 120 tisíc korun festival „Tvůrčí Afrika aneb všichni jsme Afričani“. Letos se bude konat již patnáctý ročník, který se snaží mapovat současnou dramatickou tvorbu autorů z různých afrických zemí. V roce 2019 se akce zaměří na Kamerun… Nevím, jak Vy, ale já Afričan rozhodně nejsem, tak nevím, proč bych to měl podporovat. ?? Že by to bylo jen pokračování politiky předsedy Pirátů Bartoše „Uprchlíci vítejte?“. Toto heslo skandoval Ivan Bartoš před časem před Pražským hradem.

Další homosexualistický projekt, který Praha finančně podpoří, je sto tisíc korun na provoz Centra queer paměti, který prý „vytváří vysoce profesionální zázemí pro uchování kulturního dědictví pražské queer komunity“. Když už mají sluníčkáři takovou starost o homosexuály, proč třeba neudělají nějaký informační projekt o tom, jak jsou homosexuálové vražděni v muslimských zemích a o tom, že islám za homosexualitu požaduje smrt?

Je mi z toho fakt zle, jelikož mnozí důchodci u nás živoří na hranici bídy, ale Pražští vládnoucí politici vyhazují veřejné peníze za takovéto sluníčkářské šílenosti… Co si myslíte Vy? Nedaly se ty veřejné peníze využít lépe?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama