Ing. Věra Kovářová, MIM

  • STAN
  • Středočeský kraj
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.08.2019 20:28:00

Tohle se ale opravdu nedá neinterpelovat

Tohle se ale opravdu nedá neinterpelovat

Interpelace premiéra Babiše k jeho neúčasti na pietním aktu 21. srpna před budovou Českého rozhlasu

 Interpelace podána. Vláda se 21. srpna příliš nevyznamenala, jak se postaví k 17. listopadu? Dorazí letos pan premiér na Národní třídu znovu pod rouškou noci, nebo v příhodnějších, tedy denních hodinách?

Interpelace premiéra Babiše:

Vážený pane premiére,

dnes dopoledne se před budovou Českého rozhlasu konala tradiční pieta za oběti událostí srpna 1968. Loni jste se jí zúčastnil, letos nikoli. Nepřišel ale ani žádný další ze členů vlády. Snaží se Vaše vláda svou neúčastí ve vztahu k hodnocení srpnových událostí něco závažného sdělit, nebo jde o pouhé - jakkoli nešťastné - podcenění symbolického významu účasti členů vlády na této pietě?

S touto otázkou úzce souvisí můj další dotaz: zúčastní se členové vlády (a Vy osobně) pietních akcí pořádaných u příležitosti výročí 17. listopadu 1989? Zejména by mne zajímalo, zda se letos přijdete poklonit památce 17. listopadu na Národní třídu, a pokud ano, zda to bude ve srovnání s loňským rokem v příhodnějších, tedy denních hodinách.

Děkuji za odpověď.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama