Mgr. Martin Kupka

  • ODS
  • ministr dopravy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.08.2019 15:50:19

Lidé začínají vnímat, že se sliby Andreje Babiše nenaplní

Lidé začínají vnímat, že se sliby Andreje Babiše nenaplní

Komentář na facebookovém profilu k politice Andreje Babiše

Andreji Babišovi se daří vítězit dojmem a marketingovým gejzírem nejrůznějších lákadel. Je to politika zbavená obsahu, což taky vidíme na nejrůznějších krocích. Třeba přijde ministryně financí s tím, že prodlouží dobu odchodu do důchodů, ale na druhou stranu hnutí ANO před časem podobný funkční mechanismus samo rušilo. Není v tom žádná systémová úvaha či řešení. Myslím si, že lidé začínají vnímat, že se jeho sliby nenaplní… Nestaví se dálnice, ani obchvaty, které nasliboval.

Ale my bychom to chtěli odvrátit do pozitivní změny, jak rozběhnout digitalizaci státu či investice, které převažují mandatorní výdaje. V době prosperity by se sice mělo přidávat, ale nesmí se zde objevit taková nerovnováha, že zároveň nemyslíme na budoucnost.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama