Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2019 11:17:00

Jak hluboko ještě vyjadřování naší umělecké a mediální "elity" klesne?

Jak hluboko ještě vyjadřování naší umělecké a mediální "elity" klesne?

Komentář na facebookovém profilu k rozhovoru Emmy Smetany s módními návrháři Ponerovými.

Jakákoli diskuze, ať už politická či společenská, by měla být vždy konstruktivní, vedena alespoň na elementární úrovni slušnosti, s vzájemným respektem a noblesou. Poté, co jsem zhlédla rozhovor moderátorky DVTV Emmy Smetany s módními návrháři a sourozenci PONER, nestačím se divit... Vážím si každého člověka, který něco umí a dělá s láskou. Tento rozhovor však nebyl o zakázkovém krejčovství, nýbrž o zakázkovém výslechu dvou mladých talentovaných lidí, kteří byli nuceni se obhajovat za to, proč ušili šaty pro první dámu a kravatu pro prezidenta.

A tak si říkám, jak hluboko ještě vyjadřování naší umělecké a mediální "elity" klesne. Jak hluboko ještě klesnou ti, kteří mají opovrženě plná ústa pravdy a lásky a vyřvávají do světa
“Nejsme jako Oni.”

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama