Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.09.2019 21:29:23

Opravované Česko

Opravované Česko

Kam se podíváte, narazíte na opravu silnic. Je to samozřejmě v pořádku, a pokud tento trend dospěje i na nižší třídy komunikací, jen dobře.

Co však je alarmující jev? Zvýšený počet nehod často s fatálními následky. Stoupá i agresivita za volantem. Je těžké pochopit, že D1 je mnohdy víc parkoviště než dálnice, ale oprava byla nezbytně nutná. Držme tedy nervy na uzdě, křik a vzájemné osočování nic nespraví. Často zbytečné nehody díky nepozornosti nám mohou vzít to nejcennější - život, který nelze nahradit. Statistiky jsou neúprosné, nehodovost, zvláště u mladých řidičů, stoupá. Buďme tedy opatrní a vyvarujme se riskantnímu spěchu, který nás zcela zbytečně může ohrozit. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama