Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2019 19:43:00

Spokojeni musí být občané Zbraslavi i policisté

Spokojeni musí být občané Zbraslavi i policisté

Ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) se včera sešel se starostkou MČ Praha Zbraslav Zuzanou Vejvodovou.

 Tématem jednání byla dostavba stávajícího areálu Policie ČR v Praze - Zbraslavi. Schůzky se rovněž zúčastnil policejní prezident Jan Švejdar a další zástupci městské části.

O plánované dostavbě policejního areálu Zbraslav jednali ministr vnitra Jan Hamáček a policejní prezident Jan Švejdar společně se zástupci městské části Praha Zbraslav. Hlavním bodem jednání byl rozvoj areálu a především jeho dopravní napojení na strakonickou dálnici. Starostkou MČ Praha Zbraslav byli informováni, že právě dopravní situace nejvíce rezonuje mezi obyvateli této městské části.

Jan Hamáček se proto rozhodl iniciovat jednání mezi Ministerstvem vnitra, Ministerstvem dopravy, Ředitelstvím silnic a dálnic a MČ Praha Zbraslav, které se bude věnovat řešení dopravní situace. Zároveň vznikne memorandum zaručující, že dokud nebude vybudováno napojení na strakonickou dálnici, dostavba areálu nezačne.

"Je důležité, aby byli spokojeni jak občané Zbraslavi, tak policisté. Proto budou jednání pokračovat i za účasti ministerstva dopravy a ŘSD, kde se budeme věnovat křižovatce se Strakonickou," uvedl Jan Hamáček s tím, že jednání proběhne v řádech několika týdnů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama