Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.10.2019 18:51:00

Slavnostně slibuji - Budu bojovat za budoucnost podle našich zvyků a tradic

Slavnostně slibuji - Budu bojovat za budoucnost podle našich zvyků a tradic

Půjdu pro vás s kůží na trh! Tak jsem se včera, na shromáždění přátel Svobodného rádia, veřejně zavázal. Podporujte mě svými činy, prosím.

Jak známo, jednou za čas se lumíci shromáždí na břehu moře a jdou se společně utopit. Širší vyhodnocení tohoto jevu, zejména psychologické a sociologické, nám ovšem jaksi chybí. Je tomu tak proto, že naše prohnilá a dekadentní evropská civilizace vstupuje dnes do stejné řeky, v níž se utopili už mnozí před námi. Kdo že byli oni utopení? Inu, nejprve staří Řekové, poté západní Římané a později i ti východní, Byzantinci. Podobně skončili také staří Peršané a další historické civilizace, o kterých kromě toho, že zmizely, víme jen málo.

Požitkářství je krutá past

Nechci zde psát výhradně o tom, že všechny zmiňované civilizace spojuje i fakt, že se před svým zánikem vrhly na cestu hypersexualizace společnosti. Adorovali homosexualitu, relativizovali pedofilii, propukalo u nich nadšení z náboženského sektářství a kultů typu satanismus. Podporovali i další zvrhlosti. Všechny zaniklé civilizace, vybojované krví předků, měly navíc společný jeden vývojový stupeň. Dosáhly totiž stupně, kdy mohly hodně (anebo všechno) ztratit a výsledkem jejich boje za přežití mohlo být pouze zachování alespoň zlomku bývalé životní úrovně. Jde o stádium, kdy už nelze nic získat navíc k tomu, co již existuje!

Najděte si někoho hloupějšího

Vidím však ještě jeden společný faktor: žádná z výše zmíněných civilizací se nebyla schopna poučit z chyb těch starších natolik, aby je neopakovala. Jsme nyní v Evropě ve stejné situaci. Hodně totiž ztrácíme a nemáme co získat, k čemuž přistupuje jedna novinka. Tentokrát je to naše vlastní vedení, zvolené zkorumpovanou a zmanipulovanou většinou, které nás zaprodává invazi naprosto cizorodých kultur (pokud vůbec lze o nějaké kultuře hovořit) v měřítku, o kterém se žádnému z historických dobyvatelů nikdy nesnilo. Další novinkou je to, že se nás, obyčejné občany, vedení snaží přesvědčit, že vše vlastně dělají pro naše dobro, pro mír, pro multikulturní svět, pro genderovou rovnost, pro ochranu žen, pro záchranu uprchlických trosečníků, pro klimatické uprchlíky, atd., atd. Předpokládají, že na takovou propagandu naletíme a budeme je znovu volit.

Chceme jen žít a starat se o děti

Kdo se nepoučí z minulosti, je odsouzen ji opět prožít. My v SPD se učíme nejenom z minulosti, ale i ze současnosti, bereme si odstrašující poučení z vývoje v zemích západní i jižní Evropy. Učíme se z akcí liberálních aktivistů v Itálii i ve Finsku, pozorujeme, co se děje v zemích západní Evropy, Rakousku, Itálii a Řecku. Náš závěr ze všeho je, že cílem celé jejich politiky není nic menšího, než zničení evropské civilizace. Moje víra ve zdravý rozum je ale neotřesitelná, stejně jako v to, že obyčejní lidé, kteří nás volili, chtějí jen žít, starat se o děti a dopřát jim lepší život, než měli oni.

Bez vaší podpory to prostě nedám

Na shromáždění přátel Svobodného rádia 12. října jsem učinil svůj první veřejný slib: půjdu s kůží na trh za lidi a budoucnost podle našich zvyků a tradic a vyzývám lidi, které se snažím hájit, aby mě podporovali, protože bez jejich podpory to prostě nedám! Jde o náš oboustranný závazek!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama