Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.10.2019 20:19:00

Jako zvěř. Tak se chovají imigranti na ostrově Malta

Jako zvěř. Tak se chovají imigranti na ostrově Malta

Komentář na facebookovém profilu k migraci

Jako zvěř. Tak se chovají imigranti na ostrově Malta. V detenčním středisku v bývalých kasárnách Hal Far vyvolali v neděli večer nepokoje. Jsou zodpovědní za bitky s ostrahou a následně i policií či zakládání požárů. Demolovali zařízení zadržovacího střediska, házeli kameny a další předměty na policisty. Migranti si stěžují, že je středisko přeplněné. To může být pravda, ale já bych jim vzkázal: „Nikdo vás sem nezval, tak jděte zpátky domů!“ Takové „obohacení migranty“ tady nechceme!

Migranti převzali kontrolu nad částí komplexu. Očití svědci uvedli, že zapalovali auta zaměstnanců zařízení. Zničili jich pět a poškozen byl i jeden policejní vůz. Policistům se podařilo nepokoje potlačit a získat nad komplexem kontrolu zhruba kolem čtvrté hodiny ráno. Podobně imigranti řádí v migračních centrech v Řecku. Takové „obohacení migranty“ tady nechceme!

Podle našeho názoru mají být nelegální imigranti deportováni zpět, odkud přišli, a ti, kteří je pašují, mají být trestně stíháni. Lodě pašující nelegálními imigranty by měly být zabavovány.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Navrhli jsme již zákony zakazující islámské zahalování na veřejnosti a zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie. Ostatní strany ve Sněmovně nám je blokují. Prosím Vás o podporu ve volbách, abychom měli větší sílu. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama