Mgr. Robert Stržínek

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.11.2019 11:49:00

Světoběžníci se sejdou ve Valmezu už v sobotu

Světoběžníci se sejdou ve Valmezu už v sobotu

Unikátní festival s profesionály, pro které jsou dálky denním chlebem, se opět po roce vrací do Kina Valmez. Světoběžníci se zde představí v sobotu 2. listopadu od 13.00 hodin.

„Festival jsme pojali jako kombinaci pásma besed a promítání filmů. Našimi hosty jsou cestovatelé, fotografové, dobrodruzi, zahraniční zpravodajové a novináři, pro které je cestování, extrémní sportovní výkony a dobrodružství denním chlebem. Lidé, kteří jsou ve svém oboru profesionály,“ přiblížil za organizátory Dalibor Dobrovský. Návštěvníci se tak mohou těšit na vyprávění Iny Píšové o její Transsibiřské odyseji, nejslavnějšího současného českého mořeplavce a stavitele lodí Rudy Krautschneidera, logistika Lékařů bez hranic Pavla Dacka, triatlonisty a ultramaratonce Petra Vabrouška či zahraničního zpravodaje v Rusku a valašskomeziříčského rodáka Martina Dorazína. Nejen vyprávění těchto osobností pak doplní také promítání atraktivních a dobrodružných filmů Not a Target, Plachetnicí kolem světa pro pírko tučňáka, Nákaza nebo World Marathon Challenge.

„Jsem rád, že právě ve Valašském Meziříčí se našla parta nadšenců, která zde pořádá unikátní festival Světoběžníci. Díky němu se nejen naši občané seznámí s často neuvěřitelnými příběhy jedinečných osobností z celé České republiky, které jsou navíc opravdu inspirativní. I to je jeden z důvodů, proč festival za město aktivně podporujeme,“ řekl starosta Robert Stržínek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama