Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.11.2019 10:45:00

V Německu se opravdu definitivně zbláznili

V Německu se opravdu definitivně zbláznili

Komentář na facebookovém profilu ke kontroverznímu projektu.

Jejich úřady už oficiálně legalizují pedofilii. Sice tomu říkají "Original play", ale na věci to nic nemění. Jak může vůbec někdo schválit objímání vlastních dětí cizími lidmi. Navíc na půdě instituce, která by měla děti v prvé řadě chránit. (ZDE)

Ještě nepochopitelnější a nechutnější je skutečnost, že se proti faktickému zlegalizování pedofilie nepostavili rodiče samotní. Mohli tak předejít zneužívání dětí, ke kterým došlo v souvislosti s "Original play" už v loňském roce.

Přesto tento projekt pokračoval v různých částech Německa. V Berlíně a Postupimi je úřady zarazily až před pár dny. Je mi zle z toho, čemu ty děti musely čelit. Za naprostého nezájmu školek, úřadů i vlastních rodičů...

Jeden z pilířů hnutí Trikolóra "Braňme normální svět" je v souvislosti s touto ostudnou kauzou naléhavější čím dál víc.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama