JUDr. Hana Kordová Marvanová

  • BPP
  • Praha 11
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.11.2019 22:08:00

Dostupné družstevní bydlení v Praze dostalo zelenou

Dostupné družstevní bydlení v Praze dostalo zelenou

Rada hl. m. Prahy na dnešním zasedání schválila projektový záměr radní Hany Kordové Marvanové týkající se výstavby dostupného družstevního bydlení v Praze s participací hlavního města.

„Projektem chceme pomoci zejména příslušníkům střední příjmové skupiny, která už dnes má velký problém dosáhnout na vlastnické bydlení. Rovněž chceme zajistit nájemní bydlení pro příslušníky profesí, které jsou pro chod a rozvoj hlavního města klíčové,“ říká radní Kordová Marvanová a dodává, že první družstva s cenově dostupnějšími byty by mohla vzniknout už příští rok.

Projekt Dostupné družstevní bydlení v Praze bude představen na zítřejší tiskové konferenci v Café Mistral ve 12.00 hodin. Připomínáme, že je třeba se akreditovat na tadeas.provaznik@praha.eu dnes do 18:00 hodin.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama