Jiří Navrátil

Politika už musí být konečně službou lidem.
  • KDU-ČSL
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.11.2019 6:34:00

Zahradní altán nabídne seniorům venkovní posezení

Zahradní altán nabídne seniorům venkovní posezení

Nový zahradní altán nabídne klientům domova Bílá Opava příjemné venkovní zázemí.

Multifunkční altán poskytne obyvatelům domova i jejich návštěvám v letních měsících příjemný stín, v chladnějším období naopak závětří. Součástí pětimilionového projektu byla i oprava okolní zahrady, Moravskoslezský kraj domovu na projekt přispěl 1,9 milionu korun.

„Babičky a dědečkové, kteří v domově bydlí, mají pobyt na čerstvém vzduchu velmi rádi. Starší lidé jsou ovšem citlivější na sluníčko nebo silný vítr, a tak jistě nový altán uvítají. Úprav se v rámci projektu také dočkala zahrada domova, ve které vznikla příjemná a nerušená zákoutí. Klienti domova a jejich návštěvy tak budou mít možnost trávit čas v soukromí nebo se naopak setkávat v příjemném prostředí,“ řekl náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje pro sociální oblasti Jiří Navrátil a upřesnil, že celkové náklady projektu byly 5,045 milionu korun, kraj přispěl 1,9 milionu.

Nový altán nabídne také prostor pro společné aktivizační činnosti, ke konání různých společenských událostí a kulturních pořadů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama