Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.11.2019 20:53:00

Oslavy Listopadu 1989 už od ledna? Maskují další vlnu masové imigrace z Afriky

Oslavy Listopadu 1989 už od ledna? Maskují další vlnu masové imigrace z Afriky

Tentokrát se EU připravila opravdu pečlivě. Neidentifikovatelní běženci budou legalizováni. Na země odmítající lidskou záplavu bude vyvinut nátlak. Pod termínem „přesídlení“ se skrývá vnucování migrantů do zemí „dosud nezasažených migrační vlnou“.

Klimatické šílenství, strach ze změny podnebí, stávkující filozofové… To vše – za doprovodného poplachu v masmédiích – nabírá na obrátkách. Děje se tak zejména nyní, kdy se klimaticky oteplená mrznoucí Evropa chystá na zimu. Druhou půli obsahu sdělovacích prostředků plní nekončící oslavy Listopadu 1989 jako dne, který díky podvratné akci StB přinesl prosperitu a svobodu (obzvláště pak některým). Zarážející na všem je, že ani komunisté nás nenutili oslavovat Vítězný únor už v lednu. Na druhé straně jak výročí mnichovské zrady v roce 1938, tak výročí bolševické říjnové revoluce v Rusku v roce 1917 zůstala kompletně stranou pozornosti médií. Výše uvedené záležitosti máme ovšem na talíři několikrát denně. Někdy si myslím, že jsme se stali objektem testu, jak dlouho takovou megadávku propagandy vydržíme. 

Ach, Greto, Greto, doma-li jsi?

Klimatické změny provází planetu Zemi od vytvoření prvotní atmosféry. Hlavní aktivisté „uhlíkově negativní Evropy“ dosud nikomu nevysvětlili, jak chtějí rostliny (tyto největší producenty CO2) odnaučit dýchat, aby zastavili jev zvaný fotosyntéza. Záškolácká středoškolačka z 1. ročníku řeční o klimatu (fakt bych rád věděl, co o něm doopravdy ví) v OSN a má větší PR než papež František. Rovněž by mě jako geologa zajímalo, jak jejich demonstrace zastraší sopky, aby upustily od soptění, respektive od erupcí skleníkových a dalších plynů. Oslava největší lži v moderních dějinách (o Listopadu 1989) mně přijde stejně absurdní.

Kouř nad vodami. Bez poezie Deep Purple. Zato páchne

Nemohu se zbavit vtíravé otázky: Mají nás všechny za idioty, nebo jen odvádějí pozornost od důležitější a nebezpečnější akce? Co se děje stranou pozornosti médií? Připravuje se snad něco, o čem se nemá veřejně mluvit ani vědět? Jasně, je to tady:

Očekává se totiž další vlna masové imigrace z Afriky do Evropské unie. Tentokrát má být již lépe organizovaná. Bude probíhat za podpory pečlivě připravené legislativy. Ta se má týkat jak legalizace neidentifikovatelných imigrantů, tak nátlaku na vzpurné země, které si dovolují dobrodiní migrantského násilí odmítat. Byl dokonce vymyšlen nový institut vnucování imigrantů do zemí „dosud nezasažených migrační vlnou“ pod termínem „přesídlení“! To je ovšem pro nás velice nebezpečná věc a musíme se (všichni) velice rozhodně ozvat soudruhům v EU, že tudy cesta nevede. Dokazuje to navíc, jak málo v EU dbají na názory či stanoviska národních států. Jde rovněž o jasnou předzvěst budoucnosti za předpokladu, že se eurošílencům podaří Evropu změnit z Evropy národních států na Evropu bezmocných euroregionů.

Zastavme Coudenhove-Kalergiho

Nenechme se obalamutit záplavou pitomostí o změnách klimatu ani nekonečnou propagandou a převyprávěnou historií roku 1989. Jde totiž daleko o víc. Jde nejenom o nás v Česku, ale o celý zbytek Evropy, který ještě, navzdory všem kalergistům, zůstal evropským. Připozdívá se totiž, jak se lze například dočíst ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama