doc. JUDr. Pavel Svoboda, Ph.D., D.E.A.

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.09.2015 16:50:00

Mít strach je projev zdraví, ale...

Mít strach je projev zdraví, ale...

Vyjádření europoslance k tématu migrace:

Strach je dobrý spojenec, ale špatný rádce. Mít strach je projev zdraví, ale nechat si od něj radit bývá dost ošidné. Proto se nyní politikové pokoušejí jednat rozvážně a s chladnou hlavou. 

Ustát velkou migrační vlnu z hlediska ekonomického bude hračka, Evropa je silná a bohatá. Otázky, které před nás migrační vlna položila jsou tři: 1. Kde leží hranice únosnosti přijímání uprchlíků a jak chceme jejich příchod zvládat organizačně a právně? 2. Krize ukázala slabá místa evropské integrace - máme na výběr mezi těsnějším propojením, nebo postupným rozkladem? 3. Co jsou ony tolik omílané "evropské hodnoty" a jsme vůbec schopni se na nich shodnout a společně je bránit?

Odpovědi Pavla Svobody na tyto otázky a další informace k tématu si přečtěte ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama