doc. Mgr. Antonín Staněk, Ph.D.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.12.2016 19:47:00

Jsem rád, že jsem mohl opět podpořit dobročinnou akci

Jsem rád, že jsem mohl opět podpořit dobročinnou akci

Mnoho lidí využilo pozvání na punč od prvního muže města. Punč s primátorem u stánku Lions Clubu Olomouc lákal, výtěžek z prodeje tradičního vánočního nápoje pomůže uhradit specializované oční vyšetření dětí v mateřských školách.

 „Jsem rád, že jsem po roce mohl opět podpořit dobročinnou akci. Centrum Olomouce je ideálním místem pro předvánoční setkávání a pokud tím společně můžeme podpořit i dobrou věc, získává setkání na skutečném významu. Jsem rád, že se nás sešlo znovu tolik,“ okomentoval tradiční setkání u punče primátor Antonín Staněk.

Během pondělního odpoledne 12. prosince dokázala přítomnost primátora podstatně zvýšit prodej vánočního punče. Celková tržba za odpoledne činila přes 28 tisíc korun. Dalších 6 tisíc získal Lions Club prostřednictvím darů. Celkový výtěžek, který prostřednictvím projektu Lví očko pomůže uhradit specializované oční vyšetření dětí v mateřských školách, je 34.185 korun.

„Jedná se o velmi nadprůměrnou tržbu. Děkujeme mnohokrát za zorganizování a panu primátorovi za velmi lidský a neformální přístup, se kterým podpořil činnost našeho klubu a pomohl potřebným,“ zhodnotil úspěch primátorského punče prezident Lions Clubu Olomouc Zdeněk Svozil.

Prodej punče ve stánku Lions Clubu v rámci olomouckých vánočních trhů má mnohaletou tradici, u jejíhož počátku stál vedle jiných i první polistopadový primátor Olomouce a prezident Lions Clubu Milan Hořínek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama